ŠTO SE TAMO DOGAĐA? / Miralem Pjanić izbačen iz reprezentacije BiH? Evo što je Savez objavio i zatim brzo obrisao sa svojih stranica

Image
Foto: Profimedia

NSBiH je tu objavu vrlo brzo uklonio sa svoje službene stranice

16.11.2021.
22:08
Profimedia
VOYO logo

Bosanskohercegovački nogometaš i jedna od najvećih zvijezda u susjednoj zemlji, Miralem Pjanić, vjerojatno je izbačen iz reprezentacije. Naime, izbornik Ivajlo Petev nije ga uvrstio među odabrane za utakmicu protiv Ukrajine u kvalifikacijama za SP zbog nediscipline, objavio je tako Nogometni savez BiH.

Međutim, NSBiH je tu objavu vrlo brzo uklonio sa svoje službene stranice. Iz Saveza su naglasili kako je Pjanić prekršio disciplinu i radnu etiku i da razumije odluku izbornika, ali onda su objavu uklonili.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbačen iz reprezentacije?

"Ne treba zaboraviti činjenicu da je Pjanić u dresu reprezentacije pružao sjajne partije. Njegov postupak koliko god da nije bio primjeren igraču takvog renomea niti patriotizmu koji treba osjećati svatko tko nosi nacionalni dres, ipak treba shvatiti kao posljedicu nedovoljnog psihološkog oporavka nakon svega što mu se događalo u posljednjih godinu dana karijere", stoji u obrisanom priopćenju.

Pjanić je prije tri dana u utakmici protiv Finske koju su izgubili s 3:1 zamijenjen i žestoko izviždan jer BiH je ostala bez plasmana na SP. Nakon toga pojavile su se snimke Pjanića kako tulumari prije utakmice s Finskom i javnost je žestoko reagirala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo