Pogledajte što je Mamić radio na dan skandalozne odluke

23.4.2013.
18:59
VOYO logo

"Nisam kazališni kritičar, ali pogledao sam puno predstava i sa sigurnošću mogu reći da je ova, u režiji HNS-a, uvjerljivo najgora. Svi bi se glumci u njoj trebali posramiti zbog toga što bespogovorno ispunjavaju naloge svog režisera. Nadam se da će se Hrvatski olimpijski odbor, koji će uskoro provesti istovjetni postupak, pokazati puno odgovornijim", poručio je ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović u tekstu objavljenom u Jutarnjem listu.

Podsjetimo, izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamićnedavno je vulgarno izvrijeđao ministra Željka Jovanovića. Zbog tog ispada ga je privela i policija, te je noć proveo u pritvoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhuška Hrvatskog nogometnog saveza se ogradila od Mamićevog prostačkog istupa, da bi u utorak šokirali sve odlukom kako je "jednoglasno odlučeno da se disciplinski postupak protiv člana Izvršnog odbora Zdravka Mamića obustavlja". I dok je dobar dio države bio šokiran odlukom o obustavi postupka, Zdravko Mamić u utorak je uživao u Kninu, Dinamo je igrao prijateljsku utakmicu protiv Dinare. Tamošnji klub slavio je veliki jubilej - stoljeće postojanja, a Dinamov izvršni predsjednik imao je nakon 'odluke 'HNS-a' više razloga za zadovoljstvo.

Kako je to izgledalo ovog utorka u Kninu, možete pogledati u našoj fotogaleriji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo