slični protivnici / 'Mini Vatrenima' u kvalifikacijama za EURO gotovo identična skupina kao u prošlom ciklusu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Ždrijeb je 'Mini Vatrene' tako ponovno u skupinu smjestio s tri ista protivnika s kojima su igrali i u netom završenim kvalifikacijama

11.12.2018.
11:48
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Mlada hrvatska nogometna reprezentacija (U-21) saznala je svoje protivnike u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo U-21 koje će se održati 2021. godine. 

Europsku smotru mladih reprezentacija ugostit će Mađarska i Slovenija, a svoj put na turnir u susjednim državama Hrvatska će tražiti protiv Češke, Grčke, San Marina, Škotske i Litve.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovo je nevjerojatan rasplet ždrijeba, koji je 'Mini Vatrene' tako ponovno u skupinu smjestio s tri ista protivnika s kojima su igrali i u netom završenom kvalifikacijskom ciklusu (Češka, Grčka, San Marino), u kojem su izabranici Nenada Gračana izborili nastup na EURO-u iduće godine u Italiji i San Marinu. 

Iz devet kvalifikacijskih skupina izravan će plasman osigurati pobjednici skupina. Dvije najbolje drugoplasirane momčadi ući će u doigravanje kako bi odredile posljednjeg, 12. putnika na europsku smotru. Kako je u mlađim selekcijama još uvijek na snazi stari sistem, domaćini Mađarska i Slovenija kvalificirali su se automatski i sigurno će biti sudionici europske smotre. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Natjecanje po skupinama počinje 18. ožujka 2019. godine, a završava 13. listopada 2020. godine. Doigravanje je na rasporedu između 9. i 17. studenoga 2020. godine.

Podsjetimo, Hrvatska će idućeg ljeta nastupiti na EURO-u 2019. godine u Italiji, a u skupini će snage odmjeriti s Engleskom, Francuskom i Rumunjskom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo