OGLASIO SE USRED NOĆI / Sportski direktor Hajduka slavnim citatom Michaela Jordana proslavio prvu pobjedu u novoj sezoni

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Hajduk je otvorio sezonu odigravši 2-2 kod Lokomotive, a potom je na Poljudu izgubio od Osijeka s 1-2

2.8.2021.
8:32
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

U susretu trećeg kola Prve HNL Hajduk je na stadionu Poljud pobijedio Šibenik s 1-0 ostvarivši prvu pobjedu ove sezone, dok je Šibenik izgubio i treću utakmicu.

Hajduk je otvorio sezonu odigravši 2-2 kod Lokomotive, a potom je na Poljudu izgubio od Osijeka s 1-2. Loše otvaranje sezone upotpunilo je i neočekivano ispadanje iz Europe od kazahstanskog Tobola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je protiv Šibenika dominirao i imao je niz prilika, no Splićani su uspjeli zabiti samo jedan gol pa su na kraju strahovali od izjednačenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak vrijedan tri boda zabio je Stipe Biuk u 27. minuti. Biuk je bio blizu gola i u 20. minuti, no njegov udarac je završio u gredi.

Jordanov citat

A nakon utakmice putem Instagrama oglasio se sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius. Citirao je velikog Michaela Jordana i oduševio navijače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Promašio sam više od 9000 šuteva u karijeri. Izgubio sam više od 300 puta, 26 puta su mi suigrači povjerili zadnji šut koji sam promašio. Nisam uspijevao opet i opet i opet. I zbog toga sam na kraju i uspio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo