MILJENIK TORCIDE PODGRIJAO NADU: / 'U Splitu ću sigurno biti...'

Image
27.12.2016.
16:52
VOYO logo

Gdje je točno zapelo u pregovorima Ibričića i Hajduka zna se točno, a znalo se i u ljeto. Tadašnji trener splitskog kluba Marijan Pušnik želio je Ibričića podvrgnuti nekim testovima koje je bivši reprezentativni veznjak Bosne i Hercegovine shvatio kao podcjenjivanje i do nove veze kluba i Ibričića nije došlo.

Image
NIŠTA OD VELIKOG POVRATKA NA POLJUD: /

Miljenik Torcide prelazi u Koper!

Image
NIŠTA OD VELIKOG POVRATKA NA POLJUD: /

Miljenik Torcide prelazi u Koper!

Ibričić, najbolji igrač hrvatskog prvenstva iz sezone 2009/10 i dobitnik priznanja Hajdučko srce za borbenost i požrtvovnost u istoj sezoni, priznaje u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju da uživa u aktualnim danima karijere u klubu čiji je trener Igor Pamić, a u kojem su nekolicina Hrvata među kojima i nekadašnji Vatreni Danijel Pranjić, no ne krije za kog mu srce tuče.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Split njegova je velika želja, a hoće li se to dogoditi i na igračkom planu nije mogao obećati. Kazao je, prisjetivši se ljeta:

"Već sam se odlučio vratiti. Istina je ono što je pisalo: Pušnik je zahtijevao neke testove, na što nisam pristao. Sada klub i ja idemo svatko svojim putem. Naravno da ću biti njegov navijač i želim mu sve najbolje. U Sloveniji uživam. U lijepoj zemlji mogu privesti karijeru kraju. Tamo nogomet nije kao nas, jer nema pritiska. Sad slažemo momčad. Sigurno ćemo se boriti za četvrto mjesto koje vodi u Europu. Vjerujem da ćemo u tome uspjeti. Tu je Pamić i on će napraviti najbolje moguće. U Splitu ću sigurno biti, sad ćemo vidjeti hoću li igrački, ali u svakom slučaju ovdje ću živjeti i Poljud će biti moj drugi dom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo