MILJENIK TORCIDE NAPUSTIO POLJUD: / 'Teško mi pada odlazak. Ovdje sam stekao prijatelje za cijeli život'

Image

Nakon dvije godine provedene na Poljudu Brazilac Jefferson de Jesus Santos napustio je Hajduk, potvrđeno je na službenoj klupskoj stranici.

3.7.2017.
11:05
VOYO logo

Kako su priopćili iz kluba Jefferson se u hotelu Habakuk oprostio od suigrača, trenera i članova Hajdukovog stožera, te je u ranim jutarnjim satima napustio pripremnu bazu Bijelih na Mariborskom Pohorju.

Veznjak je Jefferson dobio dupuštenje za odlazak u Portugal, u GD Chaves gdje će obaviti liječničke preglede, a ako sve bude u skladu, potpisat će ugovor za svoj novi klub koji će Hajduku platiti zadovoljavajuću transfernu odštetu, dodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško mi pada odlazak iz Hajduka jer se rastajem od trenera, suigrača i ljudi u Klubu s kojima sam proveo predivne dvije godine. Svom Hajduku želim puno sreće i uspjeha u nastavku sezone kao i svim igračima. Ono što je bitno za reći je da sam u ovom Klubu i gradu stekao prijatelje koji mi ostaju za cijeli život" rekao je Brazilac koji se emotivno se oprostio od igrača i stručnog stožera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ime Hajduka zahvalio mu se sportski direktor Mario Branco zaželivši mu puno sreće u nastavku karijere. Sportski direktor kazao je da je Jefferson primjer igrača koji je bio izraziti profesionalac i igrač koji je besprijekorno izvršavao sve svoje obveze, priopćili su iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo