LEGENDA / Miljenik Poljuda potvrdio konačnu odluku: 'Hajduk i reprezentacija su dva najbolja detalja iz moje karijere'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Od 2016. Ibričić igra u Sloveniji

24.12.2021.
12:30
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Bosanskohercegovački nogometaš Senijad Ibričić hrvatskoj javnosti je najpoznatiji po sedam godina u HNL-u, gdje je prvo igrao za Zagreb, a potom je tri godine proveo u Hajduku gdje je bio jedan od glavnih igrača i miljenik navijača Bijelih.

Image
NIŠTA OD SENZACIJE /

Bijelima se srušili snovi: 'On je odbio Hajduk, neće se vratiti u Hrvatsku'

Image
NIŠTA OD SENZACIJE /

Bijelima se srušili snovi: 'On je odbio Hajduk, neće se vratiti u Hrvatsku'

Sjajno je igrao i za reprezentaciju BiH za koju je nastupio 44 puta i zabio četiri gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada Ibričić ima 36 godina i nastupa za slovenske Domžale te je u razgovoru za tamošnji ATV potvrdio da će mu ova sezona biti posljednja u igračkoj karijeri pa se prisjetio najboljih trenutaka.

Image
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL

Senijad Ibričić

Otkrio plan

"Dva najbolja detalja iz moje karijere su Hajduk i reprezentacija. To je bio pun pogodak, Drago mi je zbog Hajduka, da se vraća i nadam se da će na proljeće biti još bolji i nakon dugo vremena osvojiti naslov", rekao je Ibričić koji će nakon što 'objesi kopačke o klin' nastaviti raditi u Domžalama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dogovor je da s prestankom igranja počinjem raditi u nogometnom klubu Domžale. Imat ću neku sportsku funkciju. Sad sam položio i A licencu, a kad bude vrijeme ići ću i na onu PRO i to ću ganjati. Vidjet ćemo što će biti za koju godinu. Hobi će mi biti mali nogomet, a u međuvremenu ću ostati i nešto raditi u velikom".

Ibričić je karijeru počeo u bosanskom Podgrmeču iz kojega je otišao u Zagreb pa u Hajduk. Nakon tri godine u Splitu potpisao je za ruski Lokomotiv iz Moskve. Igrao je za turske Gaziantepspor, Kasimpasu, Erciyesspor i Karsiyaku, a od 2016. je u Sloveniji gdje je prvo bio član Kopera pa naposljetku Domžala gdje će i završiti karijeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo