HRVATSKI ZET ZALUDIO POLA SRBIJE: / Miljenik Delija zabio golčinu kakvu se rijetko viđa

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Bivši nogometaš Dinama Lucho Ibanez briljira u dresu Crvene Zvezde.

28.10.2015.
19:00
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Ibanez je iz Dinama prešao u mađarski Györ, a nakon toga je ovog ljeta potpisao za Zvezdu. Iako je bilo manjih problema u pregovorima s Crveno-bijelima, jer je Ibanez tražio garanciju od beogradskog kluba da će redovito dobivati primanja, na kraju je odlučio staviti potpis na vjernost Zvezdi na tri godine, za što bi trebao dobiti 750 000 eura.

Statistika sve govori

"Sretan sam i zadovoljan što smo se dogovorili i što ću nositi dres Crvene zvezde. To mi je bila želja i sada se ispunila. Vjerujem da će se brzo prilagoditi i pokazati zašto sam doveden", rekao je Ibanez na predstavljanju u klubu prije nekoliko mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I onda je Ibanez eksplodirao. U 12 utakmica zabio je tri gola i podijelio je šest asistencija. Lucho se nametnuo kao vođa momčadi, izvodi penale i slobodnjake i postao je miljenik navijača Zvezde koji su poludjeli za "hrvatskim zetom". U kakvoj je formi pokazao je i protiv Bačke, kad je u pobjedu 3:1 ugradio krasan gol iz slobodnog udarca.

Argentinac je sa dvadesetak je metara topovskim udarcem ljevicom pogodio desni kut vratara za preokret beogradskog kluba (2:1), budući da je Bačka povela 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo