što se događa u münchenu? / Milina na terenu, potresi u svlačionici: Bayern je nepobjediv, no pojedinci su nezadovoljni Kovačem

Nova tri boda imala su gorak okus za Niku Kovača. Franck Ribery odbio mu je pružiti ruku nakon zamjene, a prozvao ga je i Rafinha

24.2.2019.
19:44
VOYO logo

Niko Kovač i Bayern stigli su do nove pobjede u Bundesligi i nastavili potjeru za Borusijom Dortmund. Međutim, nova tri boda imala su gorak okus. Franck Ribery odbio je pružiti ruku Kovaču nakon zamjene, a  hrvatskog je trenera poslije utakmice napao i nezadovoljni Rafinha.

Iako u svlačionici Bayerna nije idealna atmosfera, barem tako tvrde njemački mediji, to se na terenu ne vidi. U 23. kolu Bundeslige Bavarci su svladali Hertu s minimalnih 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak je pao u 62. minuti i to nakon kornera. James Rodriguez je ubacio, a Javi Martínez glavom pogodio mrežu.

"Javi je odlično odigrao protiv Liverpoola. Za njega je to dobro jer ga je napunilo samopouzdanjem. Jako sam sretan zbog njega što je zabio gol i pomogao nam da dođemo do pobjede", komentirao je nakon utakmice krilni napadač Serge Gnabry. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hertha je meč završila s igračem manje jer je zbog nasilničkog ponašanja Karim Rekik dobio crveni karton u 84. minuti utakmice.

"Mislim da ste mogli vidjeti, pogotovo u prvom poluvremenu, imali smo dobar posjed lopte ali smo gubili loptu prerano. Nije nam bilo lako danas jer smo u utorak igrali jedan jako težak meč. No, na kraju svega jako smo zadovoljni što smo slavili danas", dodao je Gnabry.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern se sada bodovno izjednačio s vodećom Borussijom Dortmund, barem dok ona ne odigra protiv Leverkusena. Dotad oba kluba imaju 51 bod. 

"Svaka pobjeda nam daje sve više samopouzdanja. Na početku smo imali devet bidiva zaostatka. Danas smo izjednačeni, sve ovisi o tome što će oni napraviti. No, naravno svaka pobjeda nas gura dalje." 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjede se redaju unatoč pojedinim nezadovoljnim igračima. Iskusni Ribery i Rafinha ne mogu skriti svoje frustracije. Ribery je hrvatskom treneru odbio pružiti ruku nakon što ga je ovaj izvadio iz igre dok se Brazilac požalio novinarima da je igrao pod svim trenerima te da ne zna zašto Kovač ne računa na njega. 

U zadnjih deset utakmica Bajern ima tek jedan poraz. No, prvenstvo je dugo, do kraja ima još dva i pol mjeseca.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo