OPA! / Nikola Vlašić u centru pažnje: U utrku za njegov transfer uključio se i jedan od najvećih klubova na svijetu

Image
Foto: Profimedia

Vlašić navodno nije u planovima trenera West Hama Davida Moyesa

6.8.2022.
14:20
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Nikola Vlašić jako je blizu odlaska iz engleskog prvoligaša West Hama ovoga ljeta, a za njegovo dovođenje najzainteresiraniji je talijanski velikan Torino, a sada se u utrku uključio i aktualni prvak Serie A Milan.

Image
NOVI DETALJI /

Nikola Vlašić je glavni krivac za veliki sukob između hrvatskog trenera i direktora talijanskog velikana?

Image
NOVI DETALJI /

Nikola Vlašić je glavni krivac za veliki sukob između hrvatskog trenera i direktora talijanskog velikana?

Vlašić je u West Ham stigao prošloga ljeta u transferu vrijednom 30 milijuna eura postao je novi član engleskog prvoligaša West Hama, no u londonskom klubu nije uspio opravdati očekivanja i nije puno igrao pa se nedavno pojavila informacija da su ga "Čekićari" voljni ovoga ljeta poslati na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za West Ham je u prošloj sezoni nastupio u 31 utakmici i, na njegovu žalost, nije ostavio dobar dojam. Ne može se nikako reći da nije dobivao prilike, ali konkurencija mu je bila prevelika i činjenica da se stalno morao trgati za mjesto u momčadi i često kretati s klupe, očito je ostavila traga na njegovoj motivaciji i entuzijazmu.

Za Vlašićevu posudbu je najzainteresiraniji bio talijanski velikan Torino, na čijoj klupi sjedi hrvatski strateg Ivan Jurić. No, njegov odlazak u Italiju nije se razvijao po planu, čak se pojavila i vijest da je sve propalo, ali u petak je talijanski stručnjak za transfere Gianluca di Marzio objavio da se i dalje radi na tom poslu i da bi Vatreni mogao završiti u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

"Torino radi na njegovom dovođenju, ali neće biti lagano. Vlašića pokušava dovesti još nekoliko klubova. On nije u planovima West Hama za sljedeću sezonu i namjeravaju ga poslati na posudbu", objavio je Di Marzio.

Na meti Rossonera?

Dan nakon što je to objavio Di Marzio, talijanski Sport Virgilio je plasirao vijest da Vlašića želi i aktualni talijanski prvak, veliki Milan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, talijanski stručnjak za transfere Nicolo Schira je objavio da Vlašić nije u planovima trenera "Čekićara" Davida Moyesa i i da su mu otvorena vrata za odlazak iz kluba te da je za njega zainteresiran i slavni španjolski prvoligaš, Valencia, koja je, kao i Torino, poslala upit West Hamu oko njegove posudbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo