MILAN U OČAJU ZBOG REBIĆA: / Vatreni je u životnoj formi i najbolji je igrač kluba, a je li moguće da ga neće otkupiti?

Image
Foto: Profimedia

Rebić je trenutno najbolji igrač Milana, u posljednjih deset utakmica zabio je deset pogodaka

7.7.2020.
9:57
Profimedia
VOYO logo

Već se tjednima piše o tome kako Milan privršava transfer Ante Rebića. Rebić je stigao lani na dvogodišnju posudbu iz Eintracht Frankfurta, ali još uvijek nema službene potvrde da se posao uspješno priveo kraju.

Rebić je trenutno najbolji igrač Milana, u posljednjih deset utakmica zabio je deset pogodaka, ali Frankfurt ga neće tek tako pustiti uz neku sitnu odštetu. Inicijalno se pisalo o svoti od oko 40 milijuna eura, a Calciomercato sada piše da je Milan čak spreman pribjeći očajničkim mjerama i poslati Nijemcima vrlo izdašnu ponudu, ne navode konkretno koliku, ali očito je riječ o desecima milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

MILAN, ITALY - June 28, 2020: Ante Rebic of AC Milan gestures during the Serie A football match between AC Milan and AS Roma.,Image: 536748895, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no

Talijanski mediji pak pišu da je Rebić itekako u planovima budućeg menadžera i sportskog direktora, Ralfa Rangnicka, te da je on već sada naredio klubu da se Rebića mora dovesti. No, problem bi mogao biti i u plaći jer Milan je drastično srezao troškove, klub je ograničio plaća na makismalno dva i pol milijuna eura po sezoni, a iznimke su vratar Gigi Donnarumma i Ante Rebić koji ima plaću negdje oko tri milijuna eura i vjerojatno će tražiti još veću prilikom potpisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo