MILAN PRONAŠAO ZAMJENU ZA MONTELLU: / Ne promijeni li se nešto radikalno Kalinića bi mogla voditi istinska legenda kluba

Image
Foto: AFP

Loši rezultati Milana u novoj sezoni mogli bi, ne promjeni li se nešto radikalno, uskoro prisiliti vlasnike kluba na promjenu trenera.

4.11.2017.
12:29
AFP
VOYO logo

Vicenzo Montella doveo je ljetos pojačanja u vrijednosti preko 200 milijuna eura, ali uspjeh je izostao. Milan je trenutno osmi na tablici s pet pobjeda i poraza te jednim remijem u 11 odigranih kola.

Talijanski mediji već su počeli nagađati tko bi mogao biti njegov nasljednik. Gazzetta dello Sport, Corriere dello Sport i Tuttosport tvrde da mu je jedina prava alternativa u ovom trenutku legendarni Genaro Gattusso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je trenutno na čelu mlade momčadi Milana. Gatusso je tako već pod ugovorom s klubom, a riječ je i o jednom od simbola uspjeha iz nedavne prošlosti.

Trenersko iskustvo skupljao je i dok je prije četiri godine bio igrač-trener u švicarskom Sionu, a vodio je i Palermo u osam utakmica u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potom je bio na klupi grčke OFI Crete tijekom 2014., a najviše je iskustva prikupio dok je od 2015-2017 bio trener Pise, kluba iz Serie C.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim Gatussa, spominju se imena poput Waltera Mazzarrija, Thomasa Tuchela, Francesca Guidolina i Laurent Blanc, no navode kako iz raznih problema nisu toliko izgledni kandidati.

Isto tako dostupan i Luis Enruique, ali ističu da bi on teško preuzeo momčad usred sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paulo Sosa je bio jedna od glavnih opcija Milana, ali on odlazi u kineski Tiajnin Quanjian.

Stoga je Gatusso za sada prvi na listi kandidata za preuzimanje posrnulog Milana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo