VIDEO: / Milan posrnuo i Staroj dami dao ruku spasa

Vodeća momčad talijanske nogometne lige Milan je na gostovanju kod Catanije remizirala 1:1 te ostavila mogućnost Juventusu da u slučaju nedjeljne pobjede nad Napolijem smanji zaostatak na dva boda

31.3.2012.
21:44
VOYO logo

Milanov niz od četiri pobjede u Seriji A zaustavila je Catanija kojoj je ovo peti remi uz osam pobjeda i samo dva prvenstvena poraza ove sezone na domaćem travnjaku. Ipak, utakmica je za goste započela vrlo dobro budući je u 34. minuti nakon proigravanja Zlatana Ibrahimovića Brazilac Robinho svojim tek četvrtim pogotkom sezone doveo Milan u vodstvo. Bila je to i deveta asistencija Ibrahimovića uz 22 zgoditka u tekućem talijanskom prvenstvu.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=DllCP8iP8nP3dLqH No, domaćini se nisu predavali, a trud im se isplatio u 57. minuti kada je na 1:1 izjednačio branič Nicolas Spolli. Zanimljivo, nakon što je u prošlom kolu zabio Napoliju u velikom povratku Catanije od 2:0 do 2:2 u zadnjih 15 minuta, sada je Argentinac ponovo bio strijelac, a to su mu i jedini pogoci u sezoni. Treba reći da je momčad Massimiliana Allegrija u ovom ogledu bila znatno oslabljena. Aktualnim prvacima nedostajali su Pato, Inzaghi, Cassano, Nesta, Thiago Silva, Flamini, Mesbah i Muntari. Od šest gostovanja Milana kod Catanije u povijesti ovo je treći puta da utakmica završava s 1:1, a u preostala tri navrata slavio je Milan, svaki puta s 2:0. Ukoliko u nedjelju u derbiju Juventus na svom terenu u Torinu uspije pobijediti Napoli borba za Scudetto ponovo će biti vrlo neizvjesna jer bi se bodovna razlika smanjila na svega dva boda osam kola prije kraja sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo