Heroj Milana: 'Morao sam loptu uzeti kući!'

Nakon što je Torino s 3:0 pobijedio Pescaru, u drugoj subotnjoj utakmici 2. kola talijanske Serije A Milan je u Bologni pobijedio s 3:1. Junak utakmice bio je Giampaolo Pazzini.

2.9.2012.
10:43
VOYO logo

Ovaj povremeni talijanski reprezentativac je ovog ljeta zamijenio Inter s Milanom i vrlo brzo se pokazao odličnom investicijom aktualnog talijanskog doprvaka. Naime, Pazzini je bio strijelac sva tri pogotka u Bologni. No, Milan je unatoč visokih 3:1 sretno došao do pobjede. Domaćin je bio bolja momčad, stvarao je više prilika za gol, ali su Pazzini i nespretni domaći vratar Agliardi bili krivci za poraz Bologne.

http://rutube.ru/embed/5841498 Prva dva pogotka, na obje strane, su postignuta iz jedanaesteraca i to u prvom dijelu, a Bologna je u nastavku sve do 77. minute bila daleko opasnija. No, tada je grdno pogriješio domaći vratar Agliardi ispustivši loptu koja je bila sigurno u njegovom naručju. Pazzini je spremno dočekao poklon, a domaćina je pokopao novim golom u 85. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ova tri pogotka su bili znak. Morao sam doći do lopte. Mora biti kod mene doma jer mi ovo mnogo znači. Ovi golovi su za mene, ali i sve one koji su vjerovali u mene. Također, varaju se svi oni koji otpisuju Milan iz borbe za 'scudetto'. Borit ćemo se za to", poručio je povremeni talijanski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo