MILAN DOVODI NAPADAČA SVJETSKE KLASE: / Kalinić nije zadovoljio visoka očekivanja, a on je garancija golova

Image
Foto: AFP

Doći bi trebao ili Chelseajev ili Monacov napadač

5.6.2018.
13:21
AFP
VOYO logo

Milan navodno radi na transferu koji bi trebao uroditi dovođenjem Chelseajevog napadača Alavara Morate. Radamel Falcao iz Monaca na San Siru, alternativa je koja se navodi.

Rossoneri će ovog ljeta sigurno osnažiti napadačku liniju nakon što su Nikola Kalinić (ukupno 41 utakmica, šest golova) i Andre Silva propustili postići dvoznamenkast broj pogodaka u prošloj sezoni, pozivajući se na Gazzetta dello Sport navodi Football Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Falcao umjesto Silve

Španjolski reprezentativac navodi se kao prva opcija kluba, uz podsjetnik da ga je Milan pokušao u svoje redove dovesti i prošle sezone. Kamen spoticanja je poslovanje kluba koje se provjerava u kontekstu poštivanja Financijskog fair-playa, odnosno UEFA-ino tijelo koje ima moć, ukaže li se na nepravilnosti, izbaciti Milan iz Europske lige. Morata (u prošloj sezoni ukupno 15 golova) u tom slučaju sigurno ne bi došao u klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tu u priču ulazi Monacov Radamel Falcao (u prošloj sezoni ukupno 24 gola) koji bi mogao mijenjati adresu sa Silvom. Obojicu igrača zastupa Jorge Mendes, a znano je da bi Silva prihvatio ponudu o preseljenje nakon vlastita priznanja da se u Italiji nije snašao...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo