'Mi u Europi, a nitko iz Europe, pa ni Ukrajinci!'

Menadžer engleskog nogometnog kluba Stoke Cityja, Tony Pulis, "iskazao" se poznavanjem zemljopisa uoči utakmice prvog kola Europa lige, kada njegova momčad gostuje u Kijevu.

29.9.2011.
23:47
VOYO logo

U razgovoru s ukrajinskim novinarima, Pulis je govorio o napornim putovanjima kroz koja će njegova momčad morati prolaziti ove sezone.

"Naš najveći problem je taj da smo u grupi dobili tri momčadi koje nisu u Europi (Dinamo Kijev, Beşiktaş i Tel Aviv). Da li je Ukrajina u Europi?", upitao je menadžer Stokea ukrajinske novinare koji su ostali u šoku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kada ga je jedan novinar upitao ne misli li da je to uvreda za ukrajinski nogomet, Pulis samo što se nije našao uvrijeđen.

"To nije uvreda. Imam puno respekta prema sve tri momčadi s kojima smo u grupi. Znam da je Kijev igrao preko 280 utakmica u Europi i da imaju daleko više iskustva od bilo koje momčadi u našoj grupi", rekao je Pulis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smatram da smo imali peh kada smo izvukli momčadi koje su smještene tako daleko od Engleske. Naše najkraće putovanje je nešto preko četiri sata leta. Ali, što je tu je, moramo to prihvatiti i krenuti dalje", zaključio je Pulis.

Jevgen Sidaš, administrator navijačke internetske stranice Dinama iz Kijeva, misli da će njegovi sunarodnjaci ugodno počastiti Pulisa za vrijeme utakmice transparentima o njegovom (ne)poznavanju zemljopisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201109130743006 arti-201109020811006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo