'Mi smo Barçi ono što su nama trećeligaši'

Hajduk je na Poljudu vrlo hrabrom igrom uspio izboriti nulu protiv europskog prvaka Barcelone, a zadovoljstvo prikazanom igrom nije skrivao ni trener Splićana Krasimir Balakov.

24.7.2011.
1:27
VOYO logo

"Igrali smo onako kako želim vidjeti svoju momčad da igra. Mi smo igrali 80 posto taktičarski, dok je Barcelona igrala nogomet. Ja sam jako zadovoljan", započeo je Balakov nakon utakmice.

Trener Bilih nije htio isticati nijednog pojedinca, ali ističe kako su sve dali sve od sebe i kako na terenu nije bilo nijednog lošeg igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi nogometaši su dali sve od sebe. Bio je ovo jedan dobar test za utakmicu protiv Stokea. Nije bilo kreativnosti koju očekujem inače, ali to je normalno kada je s druge strane Barcelona. Protiv Stokea očekujem da ćemo igrati kao i večeras, samo da ćemo biti više orijentirani prema naprijed", rekao je Balakov.

Srđan Andrić istaknuo je kako je ovo više bio spektakl za gledatelje, te kako je Barceloni ova utakmica isto kao njima kad oni igraju protiv nekog drugoligaša ili trećeligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to utakmica više za gledatelje da uživaju u Barceloni. Teško je nakon ovakve utakmice davati ocjenu da li smo dobri ili loši. To je četvrtak i utakmica protiv Stokea pokazati", kazao ja kapetan Hajduka.

"Barceloni je utakmica protiv nas, kao nama kada igramo protiv nekog drugoligaša ili trećeligaša", dodao je Andrić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europskom prvaku bila je ovo prva utakmica u novoj sezoni i to nakon samo šest dana priprema. Iniesta je pohvalio igru Splićana i rekao kako definitivno imaju momčad koja može napraviti dobar rezultat u Europi.

"Igrali smo protiv vrlo dobrog Hajduka, a mi se tek pripremamo za ono što nas čeka u daljnjim utakmicama", rekao je Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener europskih prvaka samo je kratko komentirao kako je bio užitak igrati pred prepunim Poljudom.

"Bila je to zanimljiva utakmica, svaka čast Hajduku. Bio nam je užitak igrati na Poljudu i stvarno smo se lijepo proveli", zaključio je Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hajduk

Vezani članci:

arti-201107230018006 arti-201107230173006 arti-201107230087006 arti-201107220636006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo