MESSIJEV OTAC SLOMIO SRCA NAVIJAČA BARCELONE: / Stigao na pregovore i odmah rekao kakve su šanse da Argentinac ostane

Image
Foto: Profimedia

Klupski je rekorder sa 669 golova, dok je po broju nastupa na drugom mjestu

2.9.2020.
13:11
Profimedia
VOYO logo

Ne znam ništa o Manchester Cityju, ali teško je vidjeti kako Leo ostaje u Barceloni. Poručio je to JorgeMessi, otac i zastupnik najboljeg igrača na svijetu i tako rastužio Barcelonine navijače diljem svijeta.

Messijev otac stigao je u srijedu u katalonsku prijestolnicu na sastanak s vodstvom kluba kako bi raspravili oko goruće teme svjetskog nogometa i nastavka karijere jednog od najvećih u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski nogometni velikan pokušat će nagovoriti svog najboljeg igrača da ostane na Camp Nou, kazao je u prošle srijede novi sportski direktor kluba Ramon Planes.

"Što se dogodilo, dogodilo se. Naša je želja graditi momčad oko najboljeg nogometaša svijeta. Želimo novi pobjednički ciklus koji bi vodio najbolji u povijesti nogometa," kazao je Planes španjolskim medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Barcelone je obavijestio Upravu kako želi napustiti klub u koji je stigao u veljači 2001. Prema pisanju španjolskih medija, Messi se odlučio na rastanak s Barcelonom nakon razgovora s novim trenerom Ronaldom Koemanom, koji je bio "katastrofa". Navodno je Nizozemac poručio Argentinu kako je završilo njegovo vrijeme privilegija i kako mora više razmišljati o momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi je u dresu Barcelone osvojio čak 33 trofeja pri čemu četiri Lige prvaka, te 10 naslova španjolskog prvaka. Klupski je rekorder sa 669 golova, dok je po broju nastupa na drugom mjestu sa 731 utakmicom, 36 manje od Xavija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo