VIDEO: / Fantastičan povratak Lea Messija!

Zlatan Ibrahimović je pogotkom debitirao za PSG, a Lionel Messi je nastavio tamo gdje je stao prošle sezone. U prvoj pripremnoj utakmici za novu sezonu postigao je hat-trick.

29.7.2012.
11:46
VOYO logo

Nogometaši Barcelone su u marokanskom Tangeru svladali Raja Casablancu s 8:0. I u ovom su dvoboju Katalonci igrali bez španjolskih reprezentativaca, ali se za razliku od nedavnog gostovanja u Hamburgu, u sastav vratio 25-godišnji Argentinac i odmah prezentirao dio svoje nogometne čarolije.

Igrao je Messi do 63. minute, ali i to mu je bilo dovoljno za tri pogotka protiv nedoraslih Marokanaca. Dvaput je zabio Alexis Sanchez, a po jednom Dani Alves (iz penala), Sergi Gomez i Gerard Deulofeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeću pripremnu utakmicu momčad Tita Vilanove igra iduće subote protiv PSG-a na Parku prinčeva. A Parižani su u ove subote gostovali u Washingtonu gdje su protiv domaćeg DC Uniteda odigrali neodlučeno 1:1. Utakmicu su navijači PSG-a očekivali s velikim nestrpljenjem zbog premijere najzvučnijeg ovoljetnog pojačanja - Zlatana Ibrahimovića.

A premijera za švedskog reprezentativca nije mogla početi bolje. Već u trećoj minuti, nakon dodavanja Jeremyja Meneza, riješio se domaćeg braniča Daniela Woolarda i ljevicom zabio za 1:0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odigrao je Ibrahimović, koji se tek prije nekoliko dana priključio Ancelottijevoj momčadi, samo 38 minuta i premda se vidjelo da mu nedostaje kondicije, on je svoje napravio. DC United je izjednačio u 33. minuti pogotkom Dwaynea De Rosarija iz jedanaesterca.

Ibrahimovićev donedavni klub Milan u Miamiju je svladao europskog prvaka Chelsea s 1:0. Jedini je strijelac u 68. minuti bio Urby Emanuelson. Milan sljedeću utakmicu na američkoj turneji igra protiv Real Madrida, dok se Chelsea vraća u Englesku gdje će najprije odigrati prijateljski dvoboj protiv Brightona, a potom i tradicionalni Charity Shield protiv prvaka Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo