MESSI SE NAGLO PREDOMISLIO I OSTAJE U BARCELONI: / Zašto je Argentinac odjednom promijenio mišljenje i što planira za budućnost?

Image
Foto: Profimedia

Marca misli kako je Messi zapravo bio primoran ostati u klubu jer Bartomeu nije imao namjeru odstupiti od svojih stavova

4.9.2020.
8:13
Profimedia
VOYO logo

U četvrtak u večernjim satima završio je sastanak Jorgea Messija, Lionelova oca i agenta te Barcelonina predsjednika Josepa Bartomeua. Zaključak je da Lionel Messi ostaje igrač Barcelone još barem jednu sezonu.

Čini se kako je pravni tim ljudi uspio uvjeriti Messijeve da im nagli i nasilni odlazak iz kluba neće donijeti dobro jer nešto se tu pita i Barcelonu, koja ga pak nije htjela pustiti ispod cijene od 700 milijuna eura, koliko mu iznosi klauzula, a o opciji raskida ugovora nisu htjeli niti čuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Marca misli kako je Messi zapravo bio primoran ostati u klubu jer Bartomeu nije imao namjeru odstupiti od svojih stavova, a tvrde i kako Messi ipak na kraju nije htio na ružan način napustiti klub u kojem je igrao 20 godina.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Lionel Messi

Ipak ostaje?

Da nije odlučio ostati, Messi bi završio na sudu s Barcelonom, a to je nešto što on, navodno, nikako ne želi. Odvjetnici su mu objasnili kako bi odlazak na sud mogao odbiti zainteresirane klubove Manchester City i PSG, odnosno, kako oni žele da Messi pričeka istek ugovora kako bi ga oni mogli dovesti u miru bez velike odštete i bez previše buke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, nije baš da Messi ne bi mogao profitirati ostankom u Barceloni. Navodno mu je Bartomeu ponudio produljenje ugovora do 2022. godine, dakako uz bogatu plaću, ali ovim bi mu ugovorom umanjili odštetnu klauzulu i ona više ne bi iznosila 700 milijuna eura.

Dakle, sve je sada na Messiju, može ostati još godinu dana, odraditi ugovor i dostojanstveno otići, može i na sud, a može produljiti ugovor i možda završiti karijeru na Camp Nouu. Nekako je najvjerojatnija opcija ova prva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo