JE LI OVO OBJAŠNJENJE MESSIJEVE ODLUKE?: / 'Toliko je mnogo napravio za nas, a mi smo mu se odužili na najgori mogući način'

Image
Foto: AFP

Messijevo nećkanje traje i dalje

25.9.2018.
13:28
AFP
VOYO logo

Argentinska nogometna reprezentacija odigrat će u listopadu prijateljske utakmice protiv Iraka i Brazila, a, sad je službeno potvrđeno, ponajbolji nogometaš današnjice Lionel Messi u njima neće nastupiti. Baš kao što je propustio rujanske oglede protiv Gvatemale i Kolumbije.

Po završetku za njega još jednog razočaravajućeg Svjetskog prvenstva Messi je odlučio odmoriti se od reprezentativnih zaduženja, a zasad se ne zna je li ta pauza kratkotrajna ili je Barcelonin napadač odlučio završiti to poglavlje svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Neće biti uključen'

"Razgovarao sam s njime, neće biti uključen. U ovom trenutku naše se ideje ne poklapaju pa je onda ovo i prilika za druge da pokažu čime mogu pomoći izabranoj vrsti", potvrdio je privremeni izbornik Lionel Scalni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javio se i predsjednik Argentinskog nogometnog saveza Claudio Tapia kazavši:

"Trebali bismo biti zahvalni. On je napravio toliko toga za nacionalnu momčad, a mi smo mu se odužili na najgori mogući način."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loš nastup na SP-u

Messi i Argentina razočarali su na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Smješteni u skupinu D upisali su remi (Island 1-1), poraz (Hrvatska 0-3) i pobjedu (Nigerija 2-1) kojom su se dočepali osmine finala turnira. Tu su i stali nakon što ih je s 4-3 izbacila Francuska, pokazat će se kasnije svjetski prvak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo