MESSI, RAKITIĆ, TER STEGEN...: / Ma nitko nije mogao vjerovati što su im napravili Redsi; ovo je totalno ruganje

Image
Foto: Profimedia

Čudo nad čudima na Anfieldu

7.5.2019.
23:03
Profimedia
VOYO logo

Čudo se nadvilo nad kultnim Anfieldom u 79. minuti, kad su Redsi bacili u delirij pun stadion zabivši za 4-0 i plasman u finale Lige prvaka, u susretu Barcelone. Trent Alexander-Arnold uhvatio je nespremnu obranu Barcelone. Glumio je kao da ne želi izvesti korner, ali se brzo vratio i našao Origija u sredini, a ovaj pogodio za čudesnih i nevjerojatnih 4-0.

Image
KLOPP U DELIRIJU: /

'Nisam ni vidio korner, ni tko je ubacio, samo da lopta leti prema golu'

Image
KLOPP U DELIRIJU: /

'Nisam ni vidio korner, ni tko je ubacio, samo da lopta leti prema golu'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi i društvo ostali su u šoku, nitko na klupi Barcelone nije mogao vjerovati što se to događa, što se dogodilo u Liverpoolu. Cijela obrana Barcelone je nasjela poput kakvih naivaca, čekali su tko će izvesti korner, nešto su čak i pričali u obrambenom zidu, a Origija nije čuvao nitko pred golom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, čekali su tko će od igrača Liverpoola izvesti korner, a onda se Arnold odlučio na varku, dodao Origiju dok su se igrači Barcelone međusobno pogledavali, koji je poentirao za 4-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Liverpoola ostvarili su čudo nakon što su u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka na Anfieldu pobijedili Barcelonu s 4-0 i tako nadoknadili tri gola zaostatka iz prve utakmice odigrane na Camp Nou. Golove u čudesnoj večeri Redsa i svih ljubitelja crvene boje zabili su Divock Origi (7, 79) i Georginio Wijnaldum (54, 56).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nije nastupio za Liverpool koji je drugu godinu uzastopce ušao u finale, dok je Ivan Rakitić igrao za Barcu do 80. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je tako drugu godinu uzastopce ispala iz Lige nakon što je u prvom susretu slavila s tri gola razlike. Roma je lani u četvrtfinalu izgubila u Barceloni sa 1-4, ali je na Olimpicu odigrala fantastičnu utakmicu pobijedivši sa 3-0. Ovoga puta Katalonci su slavili sa 3-0, no Liverpool je u jednoj od najluđih večeri u povijesti kluba pobijedio sa 4-0. Engleski sastav će u finalu 1. lipnja igrati protiv boljeg iz dvoboja Ajaxa i Tottenhama. U prvom susretu Ajax je slavio s 1-0.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo