Messi napokon odgovorio svima koji ga godinama kritiziraju

Barcelonin carobnjak Lionel Messi odbacio je pricu da mora osvojiti naslov svjetskog prvaka s Argentinom kako bi bio smatran najvecim nogometasem svih vremena.

10.5.2014.
12:49
VOYO logo

Messi (26) je cetiri puta osvojio Zlatnu loptu za najboljeg nogometasa godine. Mnogi ga strucnjaci svrstavaju uz bok Peleu i Diegu Maradoni u raspravama o najboljem nogometasu svih vremena, no stalno se provlaci teza da ipak ne moze biti ispred spomenute dvojice dok ne osvoji naslov svjetskog prvaka.

"Mislim da ima puno nogometasa bez svjetskog naslova koji spadaju u skupinu najboljih svih vremena. Jasno je da bi osvajanje Svjetskog prvenstva bilo pozitivno i da bi to bio poseban pothvat. Nadam se da cemo ove godine igrati u finalu u Rio de Janeiru", rekao je Messi za Ole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je svoj drugi i posljednji naslov svjetskog prvaka osvojila 1986. godine kada ju je predvodio veliki Maradona. Messi je svjestan da je nacija nestrpljiva i da zeli svoju nogometnu reprezentaciju ponovno vidjeti na svjetskom tronu.

//www.youtube.com/embed/WTxxkZ8H8-Y

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iskreno, zasad ne razmisljam previse o tome, ali znam da ce Brazil biti pun Argentinaca tijekom SP-a. Jasno je da svi zelimo ostvariti snove nasih sunarodnjaka", zakljucio je Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo