MESSI IMAO ZDRAVSTVENIH PROBLEMA USRED UTAKMICE: / Ovo je situacija koja je zabrinula Enriquea

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Barcelona je u utorak odigrala prijateljsku utakmicu protiv Al Ahlija, a osim pobjede Katalonaca (5:3), utakmica je zapamćena i po novom povraćanju Lionela Messija.

14.12.2016.
13:03
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Naime, Messi je u 25. minuti utakmice stao na tridesetak metara od protivničkog gola i krenuo povraćati. Argentinac je odmah zatražio pomoć stručnog osoblja Barcelone te se nakon nekoliko gutaljaja vode vratio natrag na teren. Nije ovo prvi puta da Argentinac povraća za vrijeme utakmice. I ranije mu se to događalo.

SPEKTAKL U DOHI: Čudesna Barcelona u samo 17 minuta spremila Saudijce u džep

Mnoge su se teorije navodile o razlozima, a liječnici su otkrili svoje viđenje istaknuvši kako Argentinac ima Rinosinusitis, odnosno prisutnost infekcije sinusa. To je još prije dvije godine kazala španjolska liječnica Helena Rey kazavši:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvara mu se višak sluzi i počinje se rastapati, a tijelo više nema kapaciteta ukloniti je, pa dolazi do povraćanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No isto tako, u ovom slučaju možda je posrijedi i umor jer je iza Argentinca naporna polusezona i u Primeri i u Ligi prvaka. Trener Barcelone Luis Enrique vrlo je brzo nakon toga iz igre povukao većinu svojih zvijezda među kojima je bio i Messi, jednog od strijelaca u ovom susretu. Osim Messija pogotke za Barcelonu postigli su još Luis Suarez, Neymar, Paco Alcacer i Rafinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo