MESSI SE OGLASIO NAKON ŠTO JE SRUŠIO MAN. CITY / Evo što je čudesni Argentinac rekao o pobjedi nad 'Građanima' i svojem prvijencu za PSG

Image
Image

PSG je u utorak prvi put ikada svladao Manchester City

29.9.2021.
8:58
VOYO logo

Argentinski nogometaš Lionel Messi postigao je svoj premijerni pogodak u dresu novog kluba, Paris St. Germaina.

Image
ZAISTA JE NAJVEĆI /

Jeste li vidjeli Messijev potez utakmice? To što je napravio na kraju susreta sa Cityjem još je bolje od gola koji im je zabio

Izabrao je Messi pravi trenutak jer je njegov lijepi pogodak označio veliku 2-0 pobjedu PSG-a protiv Manchester Cityja u derbiju utorka u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Izuzetno sam sretan zbog rezultata, ali sam zadovoljan i zbog samoga sebe. Ovo je bila iznimno važna utakmica za nas, pogotovo nakon remija kojeg smo upisali u prvom susretu. Bilo je divno pogodak proslaviti s našim navijačima“, komentirao je Messi nakon dvoboja za službenu klupsku stranicu.

Od početka je PSG predvodio atomski napad (Messi, Mbappe, Neymar), ali su se unatoč tome Parižani branili veći dio utakmice. U 74. minuti je, pak, bljesnula brza akcija PSG-a koju je Messi zaključio žestokim udarcem s vrha šesnaesterca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Moj pogodak? Sve se dogodilo jako brzo. Odigrao sam akciju s Kylianom, dobio loptu natrag i brzo reagirao. Bilo je sjajno. Samo moramo nastaviti ovako“, dodao je Messi.

Ponosan na svoje igrače bio je i trener Parižana Mauricio Pochettino koji je nakon ogleda izjavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

„Iznimno smo svi sretni. Ovo je prva pobjeda ikada PSG-a protiv velikog suparnika Manchester Cityja. Patili smo u nekim trenucima ove utakmice, uopće nije bilo lako, ali dečki su pokazali karakter i veliku snagu. Dokazali su se. Njima idu sve pohvale“, rekao je argentinski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo