Messi je čarobnjak, ali izvođenje penala bi mogao prepustiti nekom drugom!

Barcelona je u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka pobijedila Manchester City pred njegovim navijačima s 2:1.

25.2.2015.
9:33
VOYO logo

Vratar engleskog prvaka Joe Hart bacio se na lijevu stranu i skinuo Messiju penal, te tako barem donekle sačuvao nadu svojoj momčadi pred uzvrat. Ono što je, međutim, u cijeloj priči zanimljivije je da je četverostruki osvajač Zlatne lopte dodatno pokvario vlastitu statistiku s bijele točke.

Messi je nogometni genijalac, jedan je od najvećih koji se bavio ovim sportom, ali kad su u pitanju penali, daleko je od vrha po učinkovitosti. Statistika je neumoljiva: Messi je promašio pet od posljednjih deset kaznenih udaraca koje je izvodio, uključujući četiri od zadnjih sedam za Barcelonu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2i0y33

Nadalje, Argentinac je tijekom karijere izveo ukupno 59 penala za Barcelonu i promašio ih čak 13! Za usporedbu, Cristiano Ronaldo je također 59 puta pucao za Real Madrid s bijele točke, ali je samo četiri puta bio neprecizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon svega se nameće pitanje treba li Messi prepustiti izvođenje penala nekome od suigrača. Teško je, međutim, vjerovati da će se to i ostvariti. Messi je ipak najveća zvijezda, šef svlačionice, oko njega se sve vrti i ne djeluje nam mogućim da će mu njegov ego dopustiti da netko drugi odsad staje na bijelu točku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo