ZAKOPALI RATNU SJEKIRU? / Usprkos suspenziji, Messi se već danas vratio treninzima: Klub mu je ipak uzeo pola plaće

Image
Foto: Profimedia

Čudnim događanjima u Parizu nema kraja.

8.5.2023.
14:58
Profimedia
VOYO logo

Lionel Messi vratio se treninzima s PSG-om nakon neovlaštenog odlaska u Saudijsku Arabiju. Argentinac se, kako tvrdi, nije dobro sporazumio s upravom kluba te je otišao na Bliski istok. Klub mu je uskratio plaću za polovinu prošlog mjeseca, a Messi se i javno ispričao. Klub mu je prije šest dana odredio kaznu i suspenziju, da bi ih danas ukinuo.

Image
Christophe Galtier /

'Nemam veze sa supenzijom Messija'

Image
Christophe Galtier /

'Nemam veze sa supenzijom Messija'

"Mislio sam da ćemo kao i uvijek imati slobodan dan nakon utakmice. Putovanje sam već bio organizirao i nisam ga mogao otkazati. Već ranije sam ga zbog obaveza odgađao. Ispričavam se suigračima i čekam da vidim što će klub odlučiti", rekao je najbolji nogometaš svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mogao bi napustiti PSG na kraju sezone

Messiju ugovor s PSG-om istječe ovog ljeta i još uvijek se ne zna hoće li ga produljiti. Sve više se po stranim medijima spominje opcija povratka u Barcelonu, iz koje je morao otići zbog klupskih financijskih problema.

Također, pisalo se i da Messi namjerava otići u Saudijsku Arabiju i pridružiti se tamošnjem velikanu Al-Hilalu te primati najveću plaću u povijesti nogometa. Arapima je navodno cilj imati ligu u kojoj će Messi i Ronaldo ponovo moći igrati jedan protiv drugoga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Messi ima 35 godina, a vrhunac karijere doživio je krajem prošle godine, kad je s Argentinom u Kataru osvojio Svjetsko prvenstvo. taj mu je trofej donio nepobitan status najvećeg nogometaša svih vremena. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo