MESSI DONIO ODLUKU O NASTAVKU KARIJERE? / Njegov otac već za par dana ide na pregovore s budućim klubom

Image
Foto: AFP

Najbolji nogometaš u povijsti Barcelone na korak je do odlaska s Camp Noua

26.8.2020.
18:33
AFP
VOYO logo

Iako se u Barceloni ne mogu pomiriti s činjenicom da je LionelMessi zatražio transfer te poručuju kako ništa još nije gotovo, stigla je vijest kako je njegov otac već dogovorio sastanak s budućim klubom čuvenog Argentinca.

Inter, PSG i Manchester United vjerojatno će izgubiti ovu borbu od Manchester Cityja. Jer, ako je vjerovati pisanju Tuttomercata, Jorge Messi je navodno dogovorio posjetu Engleskoj gdje bi se u ponedjeljak trebao naći s predstavnicima Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Građani se se morati dobro potruditi kako bi pronašli načina da dovedu jednog od najboljih igrača u povijesti. Odnosno da ne bi prekršili financijski fair play nakon što su prošlog mjeseca kažnjeni zbog kršenja istog s deset milijuna eura

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da bi mogao prijeći u City naslućuje i status koji je na Instagramu ostavio Manuel Estiarte, desna ruka Pepa Guardiole.

“Učinio si moju majku i još mnoge ljude sretnima. Sada je vrijeme da mi tebe usrećimo”, napisao je na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, argentinska mreža Tyc Sports i španjolska Marca i utorak su prvi objavili da je Lionel Messi obavijestio čelne ljude kluba da želi otići što prije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema izvješću Tyca, Messi, koji je cijelu svoju karijeru proveo u Barci, obavijestio je klub o svojoj želji da ga napusti burofaxom, uslugom sličnom faksom koja jamči sigurnu komunikaciju i koristi se u Španjolskoj.

Najbolji strijelac Barcelone svih vremena 33-godišnji argentinski reprezentativac koji je u Barcu došao 2000. kao mladi igrač ima ugovor s katalonskim klubom koji ističe 2021.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo