Leo Messi demantirao sukob u Barceloni

Argentinski nogometaš Lionel Messi službenim je priopćenjem demantirao napise dijela španjolskih medija kako je u sukobu s glavnim fizioterapeutom Barcelone Juanjoom Brauom.

14.11.2013.
12:22
VOYO logo

Messi je na gostovanju kod Betisa minulog vikenda ozlijedio dvoglavi bedreni mišić lijeve noge zbog čega mu predstoji stanka između šest i osam tjedana. To mu je već treća ozljeda ove sezone, pa su se u nekim španjolskim dnevnicima pojavile špekulacije da je nezadovoljan Brauovim radom.

Prijašnjih je godina Brau bio iznimno angažiran oko Messija, čak je putovao s njim na Svjetsko prvenstvo 2010. i Copa Americu godinu kasnije. No, prošlo je ljeto imenovan šefom cijele fizioterapeutske službe u Barceloni što je značilo da više ne može biti posvećen Messiju. Zbog toga je navodno došlo do sukoba između njih dvojice, što Messi sada opovrgava. Glasine o Messijevu nezadovoljstvu je pojačao i dolazak fizioterapeuta argentinske reprezentacije u Barcelonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Barcelonino medicinsko osoblje liječi Messija posljednja dva dana kako bi se potpuno oporavio. S obzirom na njegovu vezu s Argentinskim nogometnim savezom (AFA) i na činjenicu da je trebao igrati za reprezentaciju ovih dana, liječnik nacionalne momčadi Luis Garcia je došao u Barcelonu kako bi ispitao ozljedu i utvrdio njezinu ozbiljnost'', stoji u priopćenju Leo Messi Managementa.

U nastavku se dodaje da će Barcelonin liječnički tim cijelo vrijeme biti nadležan za Messijevo liječenje, čak i tijekom božićnih blagdana kada igrač bude na odmoru u Argentini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''U potpunosti želimo demantirati izvještaje koji su se pojavili u nekim medijima. Juanjo Brau je istinski profesionalac koji je blisko surađivao s Messijem prijašnjih godina. Više ne radi svakodnevno s Leom samo zato što je promoviran unutar kluba'', zaključuje se u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo