MESSI BRILJIRAO PROTIV ESPANYOLA: / Čudesni Argentinac Barceloni donio novo slavlje

Image
Foto: AFP

Domaćin je od početka do kraja dominirao, a Messi je zabio za pobjedu

30.3.2019.
18:16
AFP
VOYO logo

Barcelona je danas s 2:0 bila bolja od Espanyola u derbiju Katalonije. Barcelona je kao veliki favorit ušla u današnji susret, ali to nije bilo dovoljno da se upiše lagana pobjeda u katalonskom derbiju. Teškom mukom su na kraju domaći stigli do pobjede.

Kako se moglo i pretpostaviti, domaćin je od početka do kraja dominirao, držao loptu u nogama, napadao, prijetio, ali Espanyolova odbrana nije popuštala. Lionel Messi je bio najopasniji po gol gradskog rivala, imali su šanse i Suarez i Rakitić u prvom dijelu, bila je i jedna diskutabilna situacija u završnici prvog dijela, kada su domaći tražili penal, ali VAR je otklonio sve sumnje i penala nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Autogol Sancheza

U nastavku još veća ofenziva na gol Espanyola, da bi tek u 72. minuti Victor Sanchez skrenuo loptu u vlastitu mrežu nakon što je Messi sjajno gađao iz slobodnjaka i autogolom osigurao tri boda Barceloni, a La Liga je na kraju Messiju pripisala taj pogodak.

Kasnije je Argentinac nakon fantastične kontre Barce postigao novi gol i potvrdio pobjedu svom timu. Barcelona ostaje uvjerljivo prva sa 67 bodova, dok 11 bodova manje ima Atletico koji večeras gostuje Alavesu, a čak 15 Real Madrid koji također ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo