SLUŽBENO / Novi potpis na Poljudu: 'Odgovornost je sada još veća'

Image
Foto: pixell.hr

Dario je do sada odigrao 77 službenih utakmica za Hajduk i pri tom se 12 puta upisao u strijelce

13.7.2023.
15:01
pixell.hr
VOYO logo

Dario Melnjak potpisao je novi ugovor s Hajdukom do ljeta 2026. godine. Pouzdani lijevi bek u Hajduk je stigao prije nešto manje od dvije godine, a ugovor mu je istjecao sljedećeg ljeta.

Image
ISTRAŽIVANJE /

Dinamo se pohvalio: 'U leđa nam gledaju Bayern, Liverpool, Man. United'

Image
ISTRAŽIVANJE /

Dinamo se pohvalio: 'U leđa nam gledaju Bayern, Liverpool, Man. United'

"Ušao je u Klub na mala vrata, ali ubrzo se prometnuo u neizostavnog člana ove momčadi, igrača koji je najbolji kada je najpotrebnije. To ne pišemo bez razloga, Dario je dao veliki obol osvajanu posljednja dva trofeja Hrvatskog nogometnog kupa. U oba finala zabijao je ključne golove, prošle sezone protiv Rijeke dva, prethodno je dva puta tresao mrežu u polufinalu te ove sezone protiv Šibenika u finalu jedan. U navijačkom puku od milja je prozvan Dario "Rabuzin" Melnjak", piše Hajduk o Melnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dario je u klub stigao u rujnu 2021. godine te se vrlo brzo nametnuo i postao standardan član prve postave. Štoviše, postao je jedan od stožernih igrača koji je svojim nogometnim, ali i ljudskim kvalitetama dao veliki doprinos rastu naše momčadi. Također, postigao je neke vrlo važne pogotke od kojih posebno vrijedi izdvojiti one u oba finala Kupa koja je Hajduk osvojio. Ušao je u posljednju godinu ugovora te potpisom novog želimo pokazati koliko je značajan za našu momčad. Igrač je koji dokazuje privrženost bijelom dresu kao i želju za ostvarivanjem većih ciljeva", kazao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.

"Lijep je osjećaj, želja kluba bila je i moja želja što znači da smo dobro radili zadnje dvije godine. Odgovornost je sada još veća, nastavljamo na dobrim temeljima i vjerujem da nas čeka još ljepša budućnost. Ljestvica je visoko podignuta, očekivanja su visoka za ovu sezonu, želja mi je da kao ekipa napredujemo zajedno, da imamo dobru kemiju, a u tom slučaju nema razloga da ne bude još bolje nego do sada", istaknuo je Melnjak nakon potpisa novog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dario je do sada odigrao 77 službenih utakmica za Hajduk i pri tom se 12 puta upisao u strijelce.

Novi MMA spektakl, FNC Armagedon, očekuje nas u subotu, 22. srpnja, a prijenos uživo moći ćete pratiti putem PLAY Premium platforme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo