MEDIJI PRONAŠLI ZAMJENU ZA KOVAČA: / Predsjednik stoji iza njega, ali ova tri imena mnogi bi rado vidjeli na Bayernovoj klupi

Image
Foto: AFP

Hoeness kaže da je Kovačeva pozicija sigurna, mediji se s time ne slažu

9.10.2018.
11:34
AFP
VOYO logo

"Branit ću ga do zadnje kapi krvi", riječi su kojima je Bayernov predsjednik Uli Hoeneß jasno dao do znanja svima kakav je stav zauzeo kad su u pitanju Niko Kovač i njegova pozicija na klupi nogometne momčadi njemačkog prvaka.

Dodao je i da na njegovu odluku neće utjecati rezultati koje će hrvatski trener ostvariti u nadolazećim utakmicama. Sve ovo može dati određenu dozu mirnoće Kovaču i njegovom timu, no to ne znači i da mediji ne vode svoje utakmice u kojima pronalaze idealne izmjene koje bi, njihovo je mišljenje, posao koji obnaša bivši hrvatski izbornik obnašali bolje od njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRVI ČOVJEK BAYERNA TVRDI DA JE POZICIJA NIKE KOVAČA SIGURNA: /

'Branit ću ga do zadnje kapi krvi'

Image
PRVI ČOVJEK BAYERNA TVRDI DA JE POZICIJA NIKE KOVAČA SIGURNA: /

'Branit ću ga do zadnje kapi krvi'

Francuski trojac

Šesto mjesto ljestvice u poretku bundesligaških klubova pozicija je koja je Bayernova realnost, ali i koja ljuti pristalice kluba uvjerene da se može i mora bolje. Možda to misle i vodeći ljudi kluba koji samo u eter pružaju miroljubive poruke, ali pozivajući se na izvore The Sun navodi da u klubu imaju podcrtana dva imena trenera koji bi mogli zamijeniti Kovača nastavi li se niz neočekivanih rezultata. Oni su, premda se kroz retke provlači i ime Laurenta Blanca, Zinedine Zidane i Arsene Wenger.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zidane je bez posla otkako je napustio klupu Real Madrida s kojim je osvojio niz trofeja među kojima i onaj za najbolju momčad španjolskog prvenstva, ali i tri u Ligi prvaka. Podsjeća se da su oko na njega bacili i Juventus, ali ne za trenersku ulogu, te Manchester United u kojem pred otkazom drhti Jose Mourinho.

Što se Wengera tiče, nakon 22 godine na klupi Arsenala 68-godišnjak je spreman za novi izazov. Traži ga i Blanc koji od 2016. i odlaska iz PSG-a čeka novi angažman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo