Malo i likuju / Mediji iz regije nakon poraza Hrvatske u polufinalu veličaju Messija: 'Hrvati, adios'

Image

Hrvatska je poražena od Argentine u polufinalu i tako ostala bez drugog finala Svjetskog prvenstva za redom. Argenitna je slavila 3:0 golovima Lea Messija i Juliana Alvareza

13.12.2022.
23:17
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija izgubila je u polufinalu Svjetskog prvenstva od Argentine 3:0. Momčad Lionela Scalonija povela je u 34. minuti golom Lionela Messija iz penala, a samo pet minuta kasnije Julian Alvarez zabio je za 2:0. Napadač Manchester Cityja je u 69. minuti postavio konačnih 3:0.

"Messi s drugog planeta odveo Argentinu i finale. Leo i Gaučosi razbili Hrvatsku i osigurali duel za toliko željenu titulu", piše srpski Kurir i dodaje kako je Argentina utakmicu riješila pred kraj drugog poluvremena kad je zabila dva gola u razmaku od pet minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvati, adios. Argentina ide po treći naslov. Messi i Alvarez razbili Hrvatske i otišli u finale Mundijala", piše Blic, a Alo! je napisao: "Kraj hrvatskog sna. Argentina ugasila Vatrene, Messi na korak do besmrtnosti."

"Argentina u katastrofi Hrvatske suvereno ušla u finale Svjetskog prvenstva", naslov je na slovenskom Sportalu, a Klix.ba je na naslovnici objavio: "Moćna Argentina razbila Hrvatsku i plasirala se u finale Svjetskog prvenstva."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo