ALLEGRI PREUZIMA POSRNULOG VELIKANA? / Sa sobom dovodi još jednu legendu, a u novom klubu bi mogao trenirati slavnog Hrvata

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

Još jedan slavni trener vrlo vjerojatno će stići na Otok

15.10.2019.
11:56
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Slavni talijanski trener Massimiliano Allegri priprema se za preuzimanje engleskog Manchester Uniteda, objavio je u utorak Daily Mail.

Allegri, koji se smatra jednim od najboljih trenera na svijetu, na klupi Uniteda će zamijeniti Norvežanina Ole Gunnara Solskjaera koji bi trebao dobiti otkaz nakon katastrofalnog ulaska u sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United se trenutno nalazi na 12. mjestu tablice Premierlige nakon što je u prvih osam kola osvojio tek devet bodova.

Povratak legende

Klupskim čelnicima sada je prekipjelo i Solskjaera namjeravaju zamijeniti Allegrijem koji je u pet godina u svojem bivšem klubu Juventusu osvojio pet naslova prvaka Italije i dva puta igrao finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

član Allegrijevog trenerskog tima trebao bi biti legendarni francuski nogometaš i član Manchester Uniteda Patrice Evra, koji nje za United igrao osam godina, a bio je i tri sezone član Allegrijevog Juvea.

Ponovno s Mandžukićem?

Allegri je u svojem razdoblju u Torinu blisko surađivao i s hrvatskim napadačem Marijem Mandžukićem koji je sada pred odlaskom iz Juventusu, a upravo Manchester Unted se spominje kao njegov mogući sljedeći klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI
Image
Foto: AFP, ALBERTO PIZZOLI

Massimiliano Allegri i Mario Mandžukić

Hrvatski napadač u siječnju će gotovo sigurno poslije četiri godine napustiti Juventus. Iako je početkom godine potpisao novi ugovor promjena na klupi utjecala je na njegov status i izgubio je mjesto u momčadi. Novi trener Stare dame Maurizio Sarri odlučio je vratiti u život svog miljenika Gonzala Higuaina i to je presudilo bivšem Vatrenom.

Ljetos je bio nadomak transfera u Manchester United, ali je posao propao u posljednji tren. Nakon toga otvorila se opcije selidbe u Katar, međutim bivši Vatreni odbio je sve ponude iz te zemlje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset milijuna funti

Talijanski Tuttosport je prije nekoliko dana pisao da je dogovor o prelasku napadača na Old Trafford praktički gotova stvar te da će se u od siječnja službeno biti njihov igrač. Daily Mail dodaje kako su klub i igrač postigli usmeni dogovor kao i to da će United platiti Juveu deset milijuna funti odštete.

A sada je sve izglednije da će ga tamo trenirati Allegri, trener koji je Mandžukića jako cijenio dok su obojica bila u Juventusu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo