VIDEO POTPOMOGAO TEŠKE OPTUŽBE / 'Maradona me prisilio da povećam grudi, davao mi drogu i zatvarao me u kuću, imala sam samo 16 godina...'

Image
Foto: Profimedia

Na videu se jasno vidi kako je Kubanki neugodno u društvu Maradone, a vidi se i da su zajedno u krevetu te da ona pjeva karaoke

12.10.2021.
14:26
Profimedia
VOYO logo

Teške optužbe na račun pokojne legende svjetskog nogometa Diega Armanda Maradone iznijela je Kubanka Mavys Alvarez. Ona tvrdi da ju je Maradona, dok je još bila 16-godišnjakinja, tjerao da radi stvari koje nije htjela, da ju je držao čak i zarobljenu te je prisilio da poveća grudi.

Na portalu Infobae izašla je i snimka koja daje težinu tim optužbama, a možete je pogledati OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na videu se jasno vidi kako je Kubanki neugodno u društvu Maradone, a vidi se i da su zajedno u krevetu te da ona pjeva karaoke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužila ga za svašta

Mavys Alverez je navodno upoznala Maradonu na Kubi, a slavni nogometaš onda ju je odveo u Argentinu. Sve se to događalo 2000. godine, kad je ona imala 16 godina, a on 40. Kako piše Independent, Maradona je odveo djevojku kod sebe i uveo u svijet partijanja i droge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bila je to najveća pogreška mog života. Bila sam samo djevojka, bila sam čista. On je bio stranac i bio je bogat, obratio je pozornost na mene i nisam mogla reći ne", rekla je jednom prilikom za televizijsku postaju America TeVe.

Maradona ju je, kako je rekla, zatvorio u kuću i nije smjela izlaziti sama van. Također, rekla je i da ju je prisilio da poveća grudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo