'Mandžukić ovo mora prihvatiti'

Reakcije i komentari na buduće rivalstvo Marija Mandžukića i Roberta Lewandowskog u Bayernu ne jenjavaju.

7.1.2014.
13:50
VOYO logo

Momčadski uspjeh je najvažniji. Ovom se devizom već desetljećima vode u Bayernu, a tema je danas možda aktualnija nego ikad prije. Bayern je na svim pozicijama sjajno ekipiran, pokazuju to i brojni osvojeni trofeji, a konkurencija će od sljedećeg ljeta biti još žešća, pogotovo u napadu.

Mnogi su ovih dana komentirali da je 'krađa' poljskog napadača Roberta Lewandowskog Borussiji Dortmund bila nepotrebna jer Bayern već ima sjajne napadače, ali sportski direktor Matthias Sammer smatra da je upravo ta konkurentnost ključna za ubojitost u napadu. Bez obzira na sjajnu formu Marija Mandžukića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario ostaje naš ključni igrač. Međutim, mora ovo prihvatiti, kao i svi drugi u momčadi, a to je da će kod nas uvijek biti oštra konkurencija na svim pozicijama", izjavio je Sammer za Bild i pojasnio:

//www.youtube.com/embed/QaULpckII1E

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bayern sebi ne može dopustiti opuštanje i padanje u neko stanje zadovoljstva sobom. Ne smijemo samo čekati da stvari dođu do eventualne točke raspada pa da nas to prisili na panično ili brzopleto kupovanje igrača. Naša politika kupoprodaje igrača je stabilna i ima kontinuitet. Zašto bi bila loša stvar ako dovodimo igrače iz drugih bundesligaških klubova? Na kraju krajeva, puno je ljudi koji poštuju naše poteze i priznaju nam da dobro radimo", tvrdi Sammer.

25-godišnji Lewandowski je u Bayern stigao iz dortmundske Borussije, a potpisao je petogodišnji ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo