KEK IMA PRVIH 11? /

Rijeka slavila u 'generalki', konačno zaigralo i najatraktivnije riječko zimsko pojačanje

Image
Foto: PIXSELL

Rijeka je krenula sa sastavom Sluga, Raspopović, Punčec, Župarić, Zuta, Pavičić, Bradarić, Acosty, Puljić, Heber, Čolak.

6.2.2018.
19:53
PIXSELL
VOYO logo

Aktualni hrvatski prvak Rijeka u utorak je uspješno odradio posljednju provjeru prije nastavka sezone u Prvoj HNL. U utorak su protiv Krškog slavili s 2-0 na pomoćnom igralištu u sklopu kampa HNK Rijeka.

RIJEKA POTPISALA S IGRAČEM KOJEG JE HTIO DINAMO: Sjajni Makedonac novo je pojačanje Kekove momčadi

Ako je suditi prema momčadi koju je slovenski stručnjak Matjaž Kek izveo na teren, možda napokon imamo predstavu tko će se naći u prvoj momčadi za vikend kada na Rujevicu dolazi regionalni rival Istra (subota, 15.00).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Rujevici je Rijeka krenula sa sastavom Sluga, Raspopović, Punčec, Župarić, Zuta, Pavičić, Bradarić, Acosty, Puljić, Heber, Čolak. U nastavku igre je Kek dao priliku igračima iz drugog plana, oni koji inače ne igraju standardno, ali tada je Rijeka i stigla do pobjede. Strijelci su bili Pavičić u 58. i Črnic 65. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred navijačima na Rujevici prvi put je zaigrao Antonio Mirko Čolak, možda i najatraktivnije pojačanje ove zime koji je prvi dio priprema propustio zbog ozljede. A u drugom je poluvremenu igrao Valerij Božinov. Riječki Novi list javlja kako je iskusni Bugarin pokazao o kakvoj je klasi riječ, da je imao nekoliko sjajnih poteza, ali da još uvijek mora raditi na kondiciji.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo