Nevjerojatno! Hrvatska ima svog 'Messija!'

Mladi nogometaš Mladosti iz Svetog Petra kod Ludbrega Matija Golubić na jednoj je utakmici zabio čak 22 gola, a poslije mu nisu vjerovali da je tako 'razvalio' protivnički gol.

19.9.2012.
20:28
VOYO logo

Mladost je u nedjeljnom susretu 3. kola pionirske lige vršnjake iz Apatije pobijedila s 30:0, a sudac utakmice je nakon 22:0 prestao bilježiti strijelce jer mu je ponestalo mjesta.

Kada se Matija poslije utakmice pohvalio prijateljima na uspjehu, gledali su ga u čudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prvo su mislili da ih muljam, jednostavno mi nisu vjerovali, a kada sam ih donekle uspio uvjeriti, bili su u čudu. Svi golovi pali su na sličan način. Stao sam na njihovih 16 metara, moji igrači nabacivali su mi duge lopte, a ja sam ih nemilosrdno pospremao u mrežu Apatinčana", izjavio je za Varaždinski tjednik Matija koji ima planove za budućnost.

"Želio bih igrati barem za Podravinu, no tada bih trebao poraditi na sebi te poboljšati preciznosti dodavanja i manje driblati. U nekim segmentima sam dobar, no treba mukotrpno trenirati. Od sljedeće sezone sam junior, a vjerojatno ću se vratiti u Slogu iz Slokovca, gdje sam i počeo. Sloga se natječe u varaždinskoj Prvoj županijskoj ligi, pa bih tamo sigurno mogao napredovati", kaže Matija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo