Kovacic otkrio sto se dogada: 'Ovo bi moglo potrajati cak tri godine!'

Nakon sto je Gazzetta dello Sport u utorak objavila kako ce Mateo Kovacic potpisati novi ugovor s Interom i ostati u Milanu do 2019.

3.12.2014.
9:08
VOYO logo

Gazzetta je objavila kako je dogovor izmedu igraca i kluba vec postignut te kako ce 20-godisnji hrvatski reprezentativac potpisati novi ugovor do 2019. godine. Trenutno ga ugovor s Interom veze do 2017.

U tom novom klupskom poretku u kojem bi se sve trebalo vrtjeti oko Matea, bivsi bi dinamovac trebao bi dobiti i znatno vecu placu, dva milijuna eura godisnje umjesto dosadasnjih 1,5 milijuna. Naravno, Kova bi si potpisom otezao transfer u neki od najvecih svjetskih klubova, u trenutku kad ga vec neko vrijeme prate Barcelona i Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jos uvijek pregovaramo, a mene ugovor veze do 2017. godine. Medutim, stvari se dobro odvijaju i ovdje sam sretan jer sam i sada u velikom klubu. Jos uvijek sam mlad i mogu nauciti puno od trenera Mancinija. Svida mi se i cinjenica da navijaci imaju tako visoka ocekivanja od mene. Mi moramo poboljsati nasu momcadsku igru i vratiti se u sam vrh. Stvaramo novi projekt, a to se ne moze napraviti u pola godine, moglo bi potrajati dvije, cak i tri godine", objasnio je Kovacic.

//www.youtube.com/embed/aKH3eIzbuww

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo