Potvrda krađe: 'Kolumbiji je poništen regularan gol! Ma milijun posto!'

Brazilska nogometna reprezentacija izborila je polufinale Svjetskog prvenstva, ali sada je jasno - uz veliku pomoć sudaca.

5.7.2014.
0:47
VOYO logo

Brazil je odigrao sjajnu utakmicu protiv Kolumbije te je s 2:1 izborio polufinalni ogled protiv Njemačke, ali nakon analize svih spornih sitacija, jasno je da su suci opet navijali za domaćina. Na način da su opet usmjerili utakmicu, u čak pet spornih situacija, pa i u onoj ključnoj, pri poništenom golu Kolumbije za 1:1 u 66. minuti.

U tom je trenutku Brazil vodio s 1:0, a Kolumbijci su izjednačili. Bio je to regularan gol, ustvrdio je nakon utakmice Mateo Beusan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon slobodnog udarca Yepes je zabio iz gužve, ali slavlje Kolumbijaca je bilo uzaludno. Pomoćni sudac dosudio je zaleđe i šokirao sve navijače Kolumbije.

https://vine.co/v/MUjZVEg07gx/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma jasno je vidljivo da je to velika greška prvog pomoćnika jer zaleđa nije bilo. Kod izvođenja slobodnog udarca su dva napadača Kolumbije bila u zaleđu, ali nisu u nedozvoljenoj situaciji jer nisu igrali loptom. Sudac je treba pričekati i vidjeti tko će igrati s loptom i onda odlučiti. Ovo je milijun posto regularan zgoditak! Pa u međuvremenu su dva igrača Brazila igrala s loptom, ovo nema veze sa zaleđem. Mogao je ovdje sudit' pet prekršaja, ali ovako je doveo u vrlo nezgodnu situaciju svog pomoćnika i sebe. A sad je afera da je opet pomogao Brazilu", razočarano je bilo Oko sokolovo suđenjem Španjolca Velasca Carballa i još više njegovim pomoćnicima.

Zasmetalo mu je i što je izbornik Brazila Felipe Scolari danima javno napada suce, kao i za vrijeme utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

"Degutantno je da se selektor od prve utakmice, od naše utakmice, onako ponaša u svom prostoru, četiri suca su do sada imali razumijevanja za njega, ali mislim da to nije korektno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FINALE:

13. srpnja: NJEMAČKA - ARGENTINA 1:0 u produžecima (Estadio do Maracana Rio De Janeiro, 21.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO:

12. srpnja: BRAZIL - NIZOZEMSKA 0:3 (Estadio Nacional Brasilia, 22.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POLUFINALE:

8. srpnja: Brazil - NJEMAČKA 1:7 (Estadio Mineirao, Belo Horizonte, 22.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

9. srpnja: ARGENTINA - Nizozemska 0:0, 4:2 na penale (Arena Corinthians, Sao Paulo, 22.00)

ČETVRTFINALE:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

4. srpnja: Francuska - NJEMAČKA 0:1 (Maracana, Rio de Janeiro, 18.00) BRAZIL - Kolumbija 2:1 (Estadio Castelao, Fortaleza, 22.00)

5. srpnja:ARGENTINA- Belgija 1:0 (Estadio Nacional, Brasilia, 18.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NIZOZEMSKA - Kostarika 0:0, 4:3 na penale (Arena Fonte Nova, Salvador, 22.00)

OSMINA FINALA:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

28. lipnja:BRAZIL - Čile 1:1, 3:2 na penale (Estadio Mineirao, Belo Horizonte, 18.00) KOLUMBIJA - Urugvaj 2:0 (Maracana, Rio de Janeiro, 22.00)

29. lipnja:NIZOZEMSKA - Meksiko 2:1 (Estadio Castelao, Fortaleza, 18.00) KOSTARIKA - Grčka 1:1, 5:3 na penale (Arena Pernambuco, Recife, 22.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

30. lipnja:FRANCUSKA - Nigerija 2:0 (Estadio Nacional, Brasilia, 18.00) NJEMAČKA - Alžir 2:1 u produžecima (Estadio Beira-Rio, Porto Alegre, 22.00)

1. srpnja:ARGENTINA - Švicarska 1:0 u produžecima (Arena Corinthians, Sao Paulo, 18.00) BELGIJA - SAD 2:1 u produžecima (Arena Fonte Nova, Salvador, 22.00)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj uživo 13.srpnja
VOYO logo