Bivši Vatreni ostao bez kluba: Hoće li Hajduk i Dinamo krenuti u akciju?

Mate Bilić, 32-godišnji hrvatski nogometaš, nedavno je odigrao svoje posljednje minute u španjolskom drugoligašu Sportingu iz Gijona, u kojem je proveo pet i pol godina.

16.6.2013.
13:46
VOYO logo

Igrao je Bilić i u prvoj i u drugoj španjolskoj ligi, a od kluba se oprostio u nižem razredu. Sporting u netom završenoj sezoni nije uspio izboriti povratak u Primeru.

Još se ne zna gdje će Bilić nastaviti nogometnu karijeru. Ljeto će provesti u domovini, a kako pišu španjolski mediji ima nekoliko itekako ozbiljnih ponuda od raznih španjolskih drugoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije tajna da je Mate Bilić svoju karijeru spreman zaključiti upravo na Poljudu, u Hajduku iz kojeg je i krenuo u veliku španjolsku avanturu. S druge strane, Zdravko Mamić je u nekoliko navrata spominjao kako bi u napadu Dinama volio vidjeti upravo bivšeg hrvatskog reprezentativca. Hoće li Modri i Bijeli krenuti u akciju, ostaje za vidjeti.

Inače, ovog vikenda se Bilić pismom oprostio od svih ljudi koji stoje iza Sportinga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Veliko hvala svima, navijačima, suigračima, ljudima u struci, čelništvu... Nikada neću zaboraviti ovo razdoblje koje sam proveo u Sportingu. Bilo je to najljepše vrijeme moje karijere i sigurno ću se vratiti u Gijon, koji mi je drugi dom", napisao je Bilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo