PONEDJELJAK IZ SNOVA /

Dalić ga je pozvao među Vatrene, on proslavio pogotkom na isti dan

Image

Igrao je za mlade hrvatske reprezentacije U14 i U21

19.8.2024.
23:08
VOYO logo

Novi napadač na popisu hrvatskog izbornika Zlatka Dalića, 21-godišnji Igor Matanović premijerni poziv među "Vatrene" proslavio je pogotkom u 4-1 pobjedi Eintrachta iz Frankfurta protiv Eintrachta iz Braunschweiga u susretu 1. kola njemačkog Kupa.

Image
'SVE KAO I UVIJEK...' /

Dalić razbjesnio navijače: 'Bez forme i kluba, ali bitno da se njega zove...'

Image
'SVE KAO I UVIJEK...' /

Dalić razbjesnio navijače: 'Bez forme i kluba, ali bitno da se njega zove...'

Hrvatski strateg Zlatko Dalić je u ponedjeljak objavio popis kandidata za utakmice protiv Portugala i Poljske na otvaranju Lige nacija, a na njemu se našao i Matanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovaj 21-godišnji napadač Eintrachta igrao je za mlade hrvatske reprezentacije U14 i U21, ali je nastupao i za njemačke mlade selekcije U17 i U18. Rođen je u Hamburgu, igra na poziciji središnjeg napadača, a visok je 194 centimetra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Eintracht je stigao 2021. iz St Paulija, u kojem je ostao još sezonu i pol na posudbi, a potom je bio na posudbi i u Karlsruheru.

Matanović je ušao u igru u 68. minuti, a među strijelce se upisao u 88. minuti. Za goste su zabili i Fares Chaibi (53), te Hugo Ekitike (56, 61), dok se kod domaćina među strijelce upisao Levente Szabo u 90. minuti.

Majer igrao 90 minuta

Nogometaši Wolfsburga, također su izborili plasman u 2. kolo njemačkog Kupa nakon što su teškom mukom pobijedili petoligaša Koblenz sa 1-0.

Pogodak odluke zabio je Patrick Wimmer u 15. minuti na asistenciju Jakuba Kaminskog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

omaćin je od 78. minute igrao bez isključenog Yasina Yamana. Za pobjednički sastav je cijeli susret igrao hrvatski reprezentativac Lovro Majer.

Ranije su plasman u 2. kolo izborili Bayern Munchen, Borussia Dortmund, RB Leipzig, Hoffenheim, Borussia Mönchengladbach…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Branitelj naslova Bayer Leverkusen zbog obveza u Superkupu odgodio je svoj dvoboj protiv Carl Zeiss Jene za 28. kolovoza.

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo