Martino: Poraz u četvrtfinalu Lige prvaka je neuspjeh za nas

Tata Martino, agrentinski trener nogometaša Barcelone, ocijenio je eliminaciju u četvrtfinalu Lige prvaka od madridskog Atletica neuspjehom.

11.4.2014.
14:26
VOYO logo

Grad Barcelona još uvijek podrhtava zbog ispadanja njihovog ponosa Katalonije, kako odmilja tepaju nogometnom klubu Barceloni, koja je u eliminirana u drugoj utakmici četvrfinalu Lige prvaka od Atletica iz Madrida rezultatom 1:0 (prva utakmica je završila 1:1).

Navijači Barcelone još uvijek ne mogu vjerovati što im se to dogodilo u Madridu. Kako bilo, ovo je neuspjeh za katalonsku momčad koja je imala ambicije osvojiti ovo najelitnije klupsko nogometno natjecanje. Sad su te ambicije prolongirane za slijedeću sezonu, žal će još neko vrijeme stanovati na Nou Campu, a klupska uprava zajedno sa trenerom Tatom Martinom pokušat' će doskočiti uzroku poraza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Za momčad koja je naviknuta na pobjede, poraz u četvrtfinalu Lige prvaka može se smatrati neuspjehom. No, to je samo moje osobno mišljenje po tom pitanju', rekao je Martino. Kako bilo, nisu svi u Barceloni takvog mišljenja. Barem što se tiče igrača, naravno. Lijevi bek Jordi Alba ponudio je drukčije mišljenje od svog trenera.

'Za mene, ovo se ne može nazvati neuspjehom', rekao je Alba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/cehbZg-1SDc

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo