Markoviću jako moćan suradnik okrenuo leđa!

12.1.2012.
10:17
VOYO logo

"Sve sam rekao, nije li moja poruka dovoljno jasna! A imam i favorita za predsjednika HNS-a, no ne želim otkriti njegovo ime, već samo to da je jedan od Vatrenih", kazao je Branko Laljak, koji je na posljednjoj skupštini HNS-a dignuo ruku za promjenu Statuta i tako stao uz predsjednika.

"Apsolutno sam podržao promjene, ali to nije značilo i svrstavanje uz predsjednika", zaključio je tajanstveni Laljak, koji je u prosincu 2010. bio Markovićev zagovornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je moćni Interov direktor iznenada 'progledao', jasno je da se predsjednički dani Vlatka Markovića bliže kraju. Laljak ima jak utjecaj u nogometnoj organizaciji i sigurno je da će ovaj zaokret natjerati i druge delegate iz Markovićeve struje na 'preispitivanje savjesti'.

Mijenja li se, nakon predsjednikova istupa, i stav Udruge prvoligaša o predsjedniku HNS-a? Odgovor na to pitanje dao je bivši prvi čovjek Osijeka, Robert Špehar, koji je također podržavao Markovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Udruga prvoligaša nije se sastala i definirala novi stav o predsjedniku HNS-a, pa Laljkov istup smatram osobnim stavom", rekao je Špehar te odgovorio je li vrijeme da Marković odstupi.

"Jedino mogu reći da nitko iz nogometne organizacije nema pravo kazati da nije odgovoran za stanje u našem nogometu. Odgovorni smo svi i svi moramo djelovati da se stanje poboljša. Počevši od vrha HNS-a, koji je dužan baviti se i klupskim nogometom, a ne mu okretati leđa. PHNL neodvojiv je dio HNS-a, a stanje u klubovima je svaki dan sve lošije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo