STARI PRIJATELJI /

Prijetit će Dinamu u Ligi prvaka, a nama otkriva: 'Bit ćemo spremni na to, bit će emotivna večer'

Image
Foto: Profimedia

Ako nastavi ovim tempom u sjajnoj formi, pred njim je europska jesen iz snova.

31.8.2024.
20:20
Profimedia
VOYO logo

Golovi talentiranog hrvatskog ofenzivnog veznjaka Marka Tolića za povijesni ulazak Slovana iz Bratislave u elitu odjeknuli su Europom.

Image
NAJAVIO DERBI /

Jakirović o ostanku Baturine: 'Velika je snaga što možemo odbiti takve ponude'

Image
NAJAVIO DERBI /

Jakirović o ostanku Baturine: 'Velika je snaga što možemo odbiti takve ponude'

Hvalospjeve za bivšeg dinamovca imao je i BBC. A od Dinama, na čiji spomen je ovaj Zagrepčanin sentimentalan, očito ne može pobjeći. Radost je tu jer u Bratislavu na megdan stižu Plavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Velika noć, veliki trenutak za Slovan, za cijelu Bratislavu, nismo svjesni što smo napravili. Mislim da će nam trebati još vremena da budemo svjesni svega. Samo još šlag na tortu, taj ždrijeb. Velika imena, veliki klubovi, a onda opet Dinamo", kaže nam Tolić.

Sada protiv suigrača s kojima je dijelio svlačionicu od 2020. kada je na Maksimir stigao kao hit igrač iz Lokomotive. Potom ga je Dinamo slao na posudbe u Maribor pa lani upravo u Slovan, klub koji ga je ovog ljeta otkupio, a već na startu nove sezone Tolić je zabljesnuo i izborio svoju prvu Ligu prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek je postojala čežnja, želja da Liga prvaka bude s Dinamom, ali ponavlja se neka moja priča, a to je da sa svojim ciljevima moram okolnim putem, sad se ponovilo i sad, iznimno sam sretan i ponosan što smo uspjeli ostvariti povijesni trenutak za Slovan i veselimo se svemu što dolazi", ističe Tolić.

Image
Foto: profimedia

A dolaze velika imena u Bratislavu.

"Jedan Manchester City će doći, o tome nismo mogli ni sanjati. I Milan i Bayern, Atletico Madrid, četiri ekipe u samom vrhu svjetskog nogometa i još taj šlag Dinamo… ako ne mogu igrat Ligu prvaka s Dinamom, mogu onda barem protiv njega, bit će mi drago", dodaje Marko koji je je do sada odigrao 51 utakmicu u dresu Slovana te postigao 16 golova i 10 asistencija. A kakav dvoboj Dinamo može očekivati od njega i momčadi slovačkog prvaka?

"Slovan je dobra momčad, malo starija, iskusnija, nema toliko puno mladih igrača kao što sam navikao u prijašnjim ekipama, pogotovo Dinamu. Više je to neki čvrsti blok, bit će zanimljiv susret", kaže nam Tolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ali nimalo lagan. Protiv kojeg bivšeg kolege iz redova Dinama će biti najteže na terenu?

"Meni sigurno protiv Mišića, on je na mojoj poziciji, znamo se jako dobro i bit će zanimljivo. Dinamo se pojačao na obrambenim pozicijama. Bit ćemo spremni na to. Bit će sigurno emotivna večer, lijep trenutak za mene, puno je tu poznatih lica, poznatih starih suigrača, prijatelja i na kraju krajeva i bivši trener Jakirović iz Sesveta", zaključio je Tolić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako nastavi ovim tempom u sjajnoj formi, pred Tolićem je europska jesen iz snova.

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo