MARKO PJACA ZALUDIO ČITAV TORINO, SVI PRIČAJU O NJEMU: / 'On je veliki mladi talent'

Image

Igrač Bayern Munchena na posudbi u Juventusu Medhi Benatia osvrnuo se na dolazak Marka Pjace u redove Stare dame kao i na mogućnost odlaska Paula Pogbe iz kluba u Manchester United.

22.7.2016.
10:24
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Marko Pjaca jučer je u Torinu obavio liječnički pregled i potpisao ugovor s Juventusom na pet godina. Modri će kroz sljedeće dvije godine primiti 23 milijuna eura odštete. Medhi Benatia upitan je od strane talijanskih novinara da prokomentira dolazak Pjace u Juve kao i mogući dolazak najboljeg strijelca Serie A prošle sezone, argentinskog "stroja za golove" Gonzala Higuaina.

APSOLUTNA LUDNICA ZBOG MARKA PJACE: Hrvat sletio u Torino i izazvao opću histeriju

‘SRETAN I UZBUĐEN’: Pjaca iznio prve dojmove nakon potpisa za Juve i otkrio koji će broj nositi

'Pogba je jako vezan za Juve'

"Obadvoje su jako vrijedni igrači. Jedan je veliki mladi talent, drugi je već napravio sjajne stvari u karijeri. Naš trener Massimiliano Allegri je kazao: 'Ako ga klub želi i ako je Agentinac spreman doći i više je nego dobrodošao. Pomoći će nam u pobjedama", objasnio je Benatia čije riječi prenosi Football Italia i osvrnuo se na Paula Pogbu kojeg se povezuje s Manchester Unitedom. Naime, već danima europski mediji pišu kako je Pogba na korak od prelaska na Old Trafford u najvećem transferu u povijesti u nogometa u visini od 120 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP/MARCO BERTORELLO

SAPUNICI JE KRAJ: Marko Pjaca je i službeno igrač Juventusa! Talijani potvrdili i koliko će zaraditi Dinamo

"Paul Pogba je moj dobar prijatelj i jako je vezan za Juventus. Privržen je klubu, unatoč tome što se iz godine u godinu priča o njegovom odlasku iz kluba. Ne znam hoće li na kraju i otići, ali se nadam da će ostati", objasnio je Benatia i dodao kako je Pogba veliki igrač i kako on može pomoći momčadi da osvoji Ligu prvaka.

"Ako klub odluči da Pogba ode, zaželjet ću mu sreću. Mogu se samo nadati kako će Paul donijeti ispravnu odluku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NEOPREZNI FRIZER: Na Instagramu osvanula fotka koja bi mogla potvrđivati najveći transfer u povijesti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo