Hrvat progovorio o svom pogotku za pamćenje!

U prvome starterskom debiju za Interovu momčad u natjecateljskim utakmicama Marko Livaja zabio je debitantski pogodak koji će pamtiti cijeli život.

21.9.2012.
9:06
VOYO logo

"Zabio sam pogodak u prvom, ali sam promašio priliku u drugom poluvremenu", rekao je 19-godišnji Hrvat koji je u 2:2 remiju protiv ruskog predstavnika Rubina na otvaranju Europske lige igrao isturenog napadača ispred Coutinha i Cassana.

Izjednačio je na 1:1 u 39. minuti zabivši glavom na asistenciju Argentinca Cambiassa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.dailymotion.com/embed/video/xtr3cr "Zadovoljan sam svojim nastupom, no sada se moramo okrenuti našoj sljedećoj utakmici, vrlo važnoj, protiv Siene. Jesam li uzbuđen zbog gola? Normalno da jesam. Kažete, skromno sam ga proslavio? Moj je posao zabijati golove, valjda se zato nisam osjećao neobično", izjavio je Livaja.

Svi su u Interu bili su vrlo zadovoljni onim što je prezentirao Livaja, pa tako i igračka legenda kluba, 39-godišnji Javier Zanetti. "Svaka mu čast, meni je baš lijepo gledati kako 'raste' i kako se probija u prvu momčad. On je naša velika nada iz mlade škole i vjerujem da je ovo tek njegov početak. Uvjeren sam da je ispred njega velika karijera. Koliko je nadaren dokazao je i u ovom meču protiv Rubina. Dajemo mu podršku u svakom pogledu, a on brzo uči i napreduje", izjavio je Zanetti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo