OKO SOKOLOVO / Mario Strahonja pobio tvrdnje navijača Osijeka: Livaja nije zaslužio crveni karton za udarac laktom u glavu

Image
Foto: Screenshot: HRT (emisija Stadion)

Navijači Osijeka bili su uvjereni kako bi Livaja trebao biti isključen

4.10.2021.
21:43
Screenshot: HRT (emisija Stadion)
VOYO logo

U derbiju i posljednjoj utakmici 11. kola HNL-a nogometaši Osijeka i Hajduka su odigrali 1:1 na stadionu Gradski vrt. Osijek je poveo u 9. minuti pogotkom Laszla Kleinheislera. U 19. minuti je izjednačujući pogodak za Hajduk postigao Gergo Lovrencsics.

Puno se raspravljalo oko toga je li Marko Livaja na ovoj utakmici trebao dobiti crveni karton zbog udaranja laktom Danijela Lončara. Navijači Osijeka bili su uvjereni kako bi Livaja trebao biti isključen, ali u HRT-ovoj emisiji Stadion sudački je stručnjak Mario Strahonja objasnio da se tu radi o čistom žutom kartonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OGLASILA SE LEGENDA /

Mijatović žestoko raspalio po Modriću i ekipi: 'Nedopustivo, bio je to potpuni kaos'

Image
OGLASILA SE LEGENDA /

Mijatović žestoko raspalio po Modriću i ekipi: 'Nedopustivo, bio je to potpuni kaos'

'Išao je u normalan skok otvorenim laktom'

"Ispravna odluka suca, u javnosti je bilo teza da možda nije isključenje... No, Livaja u nijednom trenutku nije imao kontrolu nad suparničkim igračem, on nije namjerno napravio trzaj otraga. Išao je u normalan skok s otvorenim laktom i suparnički igrač je išao u taj duel. Bez obzira na krv, ovo je isključivo žuti karton", rekao je Strahonja u HRT-ovoj emisiji Stadion.

Suspendirani nogometni sudac Ivan Bebek na konferenciji za medije danas ispričao se novinaru Blažu Duplančiću, službenim osobama HNK Hajduk i simpatizerima kluba, ali i istaknuo kako ne može prihvatiti da je uvrijedio navijače Hajduka, klub i igrače tog kluba u zvučnom zapisu koji se pojavio u javnosti. Prokomentirao je i to Strahonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivan je kroz javni nastup poslao ispriku cijeloj nogometnoj javnosti, mislim da zaslužuje nastavak karijere, Disciplinska komisija će procijeniti koja je ta sankcija, ako do nje dođe. Mislim da je on na neki način zadužio hrvatsko suđenje i hrvatski nogomet te da je potreban još hrvatskom nogometu svojim znanjem i iskustvom", rekao je Strahonja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Hotel Beograd
Otok iskušenja
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Hell's kitchen
Versailles
Trumbo
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Vlakovi
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo