MANDŽUKIĆ PROPUŠTA SPEKTAKL NA OLD TRAFFORDU: / Loše vijesti o srebrnom bivšem Vatrenom

Image
Foto: AFP

Mario Mandžukić propušta United

22.10.2018.
16:23
AFP
VOYO logo

Prema pisanju engleskih i talijanskih medija, kao i prema objavama na društvenim medijima i prema službenom Juventusu, bivši hrvatski reprezentativac 32-godišnji Mario Mandžukić zbog ozljede propušta sutrašnji dvoboj 3. kola skupine H na Old Traffordu protiv "Stare dame".

MANDŽUKIĆ POSTAJE KAPETAN JUVENTUSA: Još jedan dokaz koliko ga u Torinu cijene

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog tomu je istegnuće lijevog gležnja. Mandžo je ove sezone jedan od najboljih igrača torinskog kluba. Zabio je četiri pogotka u Serie A i dijeli sedmo mjesto liste strijelaca s napadačem Intera Icardijem, a dodao je još i dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobra vijest za Allegrija i "Staru damu" je to što je Cristianu Ronaldu istekla suspenzija u Ligi prvaka, pa će zaigrati u susretu. Sjajni Portugalac se vraća na Old Trafford nakon što je šest sezona igrao u dresu Uniteda. Stoga, za njega će to biti posebno emotivna utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United dočekuje talijanske prvake u naletu u katastrofalnoj formi. Momčad Josea Mourinha je tek deseti na ljestvici u Premierligi nakon devet odigranih kola. U zadnjih šest dvoboja United ima tek jednu pobjedu. Sad će nasuprot imati momčad koja, ako gledamo samo službene utakmice, nije izgubila utakmicu šest mjeseci, zadnji koji je dobio Juventus bio je Napoli 22. travnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo