Mandžukić: 'Kad sam pročitao tu vijest, presjeklo me'

'Nisam mogao vjerovati da čitam kako je taj dobričina i uvijek vedar čovjek zauvijek otišao. Šokirao sam se.

4.5.2013.
12:53
VOYO logo

Mario Mandžukić u Bayernu proživljava najljepše dane svoje karijere, a jutro nakon trijumfa na Camp Nou i izbacivanja Barcelone iz Lige prvaka šokirala ga je vijest o smrti Ivana Turine.

"Kad sam pročitao tu vijest, presjeklo me! Nisam mogao vjerovati da čitam kako je taj dobričina i uvijek vedar čovjek zauvijek otišao. Šokirao sam se. Sada dok vam pričam prolaze me trnci jer Ivan je dio svih nas koji smo imali sreću upoznati ga i družiti se s njime. Takav pozitivac, odlično raspoložen tip koji bi u najtmurnijem danu odmah u svlačionici unio živost i zafrkanciju, olakšao atmosferu, pravi veseljak. Kad god bi dolazio govorili smo 'sada će biti smijeha'. Oko njega je uvijek bilo smijeha i to je jedan od razloga zašto smo ga svi voljeli. Ne, nikad se nije žalio ni na što, a kamoli na zdravstvene tegobe", izjavio je Mandžo za Sportske novosti i vratio se na čarobnu večer u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je sve čarobno, od stadiona, ambijenta, od velikog protivnika do naše dominacije. Igrali smo izvanredno, točno onako kako je trener odredio i procijenio da je potrebno kako bismo osigurali finale. I još je svatko od nas dao nešto više. Nismo imali ni zrno sumnje da ćemo izboriti London. Jedva čekam da počne finale i o tome mislim samo pozitivno! Od kad znam za sebe, odnosno od kad ganjam loptu, uvijek sam maštao jednog dana doživjeti neko finale europskog natjecanja, na Wembleyju! Sada se to ostvaruje i valjda me nogomet nagrađuje što mu sve podređujem i pošteno dajem maksimume. U Londonu ću, uvjeren sam, biti još bolji i dati još više", tvrdi Mandžo, koji je komentirao i mogući dolazak Roberta Lewandowskog.

"Svaki sjajan igrač samo je plus za Bayern. Lewandowski je odličan napadač i svaki takav je dobrodošao jer nas sve čini još jačima. Dakako da se konkurencije ne bojim i spreman sam na borbu da zadržim trenutnu poziciju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo